Vybírejte z nabídky 36 655 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+kk Zpět na přehled nabídek

Pronájem bytu 2+kk, Davídkova, Libeň, 24900 Kč/měs, 52 m2

Prodejce

Makléř: Miloslava Kačerová

Telefon: 222 703 ...

E-mail: inzerce@ ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Davídkova

Byty, Byt 2+kk

N5513

12.10.2024

2 (dům má 6 podlaží)

osobní

52 m2

52 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 24900 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: vratná jistota, náklady na bydlení 5 166 Kč, poplatek za podnájem 1
Prodejce

Makléř: Miloslava Kačerová

Telefon: 222 703 ...

E-mail: inzerce@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9652.jpg

Ideální nájemce

Lazaretní 925/9, 615 00 Brno

idealninajemce.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

K dlouhodobému podnájmu nabízíme krásný byt o dispozici 2+kk v klidné lokalitě Praha 8 - Libeň. Byt o celkové podlahové ploše 52 m2 se nachází ve 2. NP moderního developerského projektu Rezidence Davídkova z r. 2016. Objekt čítající celkově 16 bytů velmi vkusně doplňuje původní zástavbu a zároveň splňuje veškerá kritéria pro moderní bydlení. Pod developerský projekt se jako autor podepsal vysoce uznávaný ateliér 4A architekti.

Budova na první pohled zaujme moderním pojetím, které se vyznačuje především velkými balkony a terasami, bílo šedou fasádou a plochou střechou. Dispozice i interiérové řešení bytu bylo navrženo pro komfort a pohodlí rezidentů. Nejenom vnitřní, ale i vnější prvky domu jsou řešeny podle nejmodernějších standardů, stejně jako použité materiály. Svědčí o tom vnější štukové omítky, dřevěné podlahy, keramické obklady, eurookna a další.

Byt sestává z předsíně/chodby (6 m2), obývacího pokoje s kuchyní (28,30 m2), ložnice (10 m2) a koupelny + WC (5,40 m2). K bytu patří i terasa (3,14 m2) a sklepní kóje (2,11 m2), a v případě zájmu je možné si pronajmout také parkovací stání v podzemní garáží.

Byt se nabízí plně vybavený. Kuchyně disponuje lednicí s mrazákem, myčkou, elektrickou troubou, varnou deskou, mikrovlnnou troubou a digestoří. Obývací část je zařízena pohovkou, konferenčním stolem, kobercem, jídelním stolem se 4 židlemi, TV stěnou a TV. Součástí ložnice je postel, noční stolky s lampičkami a vestavěná šatní skříň. V koupelně je vana, umyvadlo, zrcadlo, pračka kombinovaná se sušičkou a WC.

Bezpečnostní vstupní dveře, centrální vytápění a ohřev vody, klimatizace, přípojka na internet.

Katastrální území Libeň, jež tvoří jižní část pražské městské části Prahy 8, patří k nejromantičtějším pražským předměstím. A právě zde se nachází Rezidence Davídkova, kde developer perfektně skloubil bydlení v moderním domě s výbornou dostupností do centra města a vynikající občanskou vybaveností. Objekt se nachází v blízkosti historické usedlosti Mazanka a známé libeňské vodárenské věže. Kompletní občanskou vybavenost zastupují v docházkové vzdálenosti například mateřské a základní školy, obchodní dům Ládví, knihovna, supermarket Albert, Fakultní nemocnice Bulovka, pošta, bankomaty, restaurace a další služby.

Pro milovníky kultury je určeno Divadlo Pod Palmovkou. Pro relaxaci či dlouhé procházky je určená přírodní památka a lesopark Okrouhlík, Thomayerovy sady, park Pod Korábem a o něco vzdálenější Ďáblický anebo Čimický háj. Dopravní dostupnost tohoto místa zajišťuje v docházkové vzdálenosti stanice metra C - Ládví, tramvajová zastávka Bulovka a autobusová zastávka Vinopalnická.

Byt je volný k nastěhování ihned a určený pro maximálně 2 osoby.

Energetická třída: B (velmi úsporná).



Nahoru