Vybírejte z nabídky 36 641 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > vily > Srubec Zpět na přehled nabídek

Prodej, Vila, Srubec

Prodejce

Makléř: Mgr. Lenka Muselová

Telefon: 777 155 ...

E-mail: muselova ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Srubec (okres České Budějovice)

Do Zahrádek

Domy, Vily

1801

12.10.2024

2

565 m2

196 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: na dotaz v RK
Poznámka k ceně: cena u makléře 1
Prodejce

Makléř: Mgr. Lenka Muselová

Telefon: 777 155 ...

E-mail: muselova ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9934.webp

REALDOMUS

Radniční 133/1, České Budějovice

www.realdomus.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Výjimečná nemovitost, nadstandardní kvalita provedení stavby, nádherný výhled, vzrostlá zahrada, soukromí a klid, to vše výstižně a pravdivě popisuje vilu na Srubci, zkolaudovanou v roce 2012, jejíž prodej vám nyní ve výhradním zastoupení majitele představujeme.

Nemovitost se nachází v klidné (slepé) ulici na Srubci na pozemku o rozloze 720 m2 a poskytuje 196 m2 užitné plochy (rozdělené do 2 pater), nádhernou vzrostlou zahradu s terasami a posezením a 2 parkovací místa.

Dům je v současné chvíli rozdělen na 2 bytové jednotky. Hlavní bytová jednotka 3kk s velkorysou užitnou plochou 159 m2 se skládá z nádherné prosvětlené hlavní místnosti s kuchyňským koutem o rozloze 56 m2, dvou velkých ložnic (31 m2 a 27 m2), dvou koupelen (7 m2 a 6 m2) a technické místnosti. Druhá bytová jednotka 1kk má obytnou místnost s kuchyňským koutem (31 m2) a koupelnu 6 m2. Oba byty mají společnou chodbu a je možné je spojit do jedné bytové jednotky a vytvořit tak další ložnici s koupelnou. Velký potenciál má toto dělení pro soužití více generací, či odrostlejší děti, které mohou mít v domě své samostatné zázemí.

Technické parametry domu i kvalita provedení stavby zaručují bezstarostný život na nádherném místě s výhledem na České Budějovice a okolí. Dům je napojen na městskou kanalizaci a vodovod, na zahradě je i studna, z níž lze čerpat užitkovou vodu. Vytápění domu je zajištěno elektrokotlem, v přízemí je podlahové topení, v patře pak radiátory. V hlavní obytné místnosti jsou krbová kamna, která lze použít k vytápění hlavní bytové jednotky a dotváří též nádhernou atmosféru tohoto stylového prostoru.

Zveme vás k návštěvě tohoto kouzelného a velmi osobitého prostoru a jsme si jisti, že na vás zapůsobí stejně, jako zapůsobil na nás. K domluvení termínu prohlídky kontaktujte prosím makléřku této nabídky.



Nahoru