Vybírejte z nabídky 36 283 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej pozemky > stavební pozemky > Kamýk Zpět na přehled nabídek

Prodej stavebního pozemku v obci Kamýk

Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Kamýk (okres Litoměřice)

Pozemky, Pozemky pro stavbu RD, bytů

64573

12.10.2024

osobní

1 206 m2

Cena: 4900000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1188.webp

Realityspolu

Avenir Business Park Radlická 751/113E, 158 00 Praha 5

realityspolu.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte ideální místo pro nový domov? Doporučujeme stavební pozemek o celkové rozloze 1206 m2 v obci Kamýk.

Mírně svažitý, slunný pozemek v katastrálním území Kamýk u Litoměřic se nachází v nově vznikající obytné zástavbě s omezenou možností okolní výstavby a je ideální pro rodiny hledající klid a bezpečí. Pozemek leží v těsné blízkosti zříceniny hradu Kamýk a je z něj překrásný výhled na okolní krajinu. Na Lovosice, Hazmburk, Košťálov, Lovoš a do dalšího širokého okolí. Lze se k němu dostat po zpevněné komunikaci. Inženýrské sítě jsou na patě pozemku.

Obec Kamýk se nachází v katastrálním území Kamýk u Litoměřic přibližně 5 km severozápadně od Litoměřic, kde je též veškerá občanská vybavenost. Dominantou vesnice je zřícenina hradu Kamýk. Nájezd na dálnici D8 do 15 minut. Vzdálenost od Prahy 65 km.

Místo je ideálním zázemím pro klienty, kteří mají rádi cykloturistiku a pěší turistiku. Okolím prochází řada cyklostezek a turistických tras, které zvou k návštěvě přírodních památek v CHKO Českého středohoří. Přilehlé Litoměřice disponují mnoha sportovišti pro děti, mládež i dospělé jako krytý plavecký bazén, letní koupaliště na Písečném ostrově na Labi, zastřešený zimní stadion, fotbalový stadion a mnoho dalších menších sportovišť.

Dále je zde půjčovna lodiček a šlapadel a přístaviště rekreačních plavidel. Nechte se okouzlit krásou okolí a udělejte první krok k vašemu vysněnému bydlení! Máte příležitost vytvořit si domov přesně podle svých představ.

Chcete se dozvědět více? Kontaktujte nás. V případě zájmu rádi navrhneme optimální financování nákupu nemovitosti. ID 64573



Nahoru