Vybírejte z nabídky 36 283 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem domy > rodinné domy > Klimkovice Zpět na přehled nabídek

Pronájem bungalovu 3+kk s garáží, 120 m2, Klimkovice

Prodejce

Makléř: Lesňák Michal

Telefon: 774 101 ...

E-mail: reality@ ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Klimkovice (okres Ostrava-město)

Domy, Rodinné domy

202413992

12.10.2024

1

978 m2

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 29000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + zálohy na služby a energie 7.000,-Kč, vratná kauce, rezervační záloha RK 1
Prodejce

Makléř: Lesňák Michal

Telefon: 774 101 ...

E-mail: reality@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5846.webp

DĚLÁME REALITY SRDCEM

Poštovní 338/4, 73301 Karviná

www.delamerealitysrdcem.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte praktický bungalov s možností dlouhodobého pronájmu na krásném místě s nádechem klidu a relaxace?

V tom případě mám možná právě pro nás nabídku pronájmu samostatného rodinného domu 4+kk s garáží a terasou v Klimkovicích, části Hýlov. Jen kousek od Ostravy a na dosah lázeňského Sanatoria Klimkovice. Ideální mix městského komfortu a klidného předměstí!

Co vás na domě čeká? Prostorný dům se zastavěnou plochou 138 m2, podlahová plocha 120 m2. Zahrada je velkorysá o rozloze 840 m2 a přitom prakticky řešená pro údržbu. Samostatný zahradní domek 3x5 m + terasa z obývacího pokoje. Garáž s dálkovým ovládáním + parkovací stání pro 2 auta.

Když vstoupáte do útulného zádveří s praktickým úložným prostorem, tak po otevření dveří se dostanete k srdci domu. Prostorný obývací pokoj je moderně propojený s praktickou kuchyní, kde najdete všechny vestavěné spotřebiče a pro příjemné večery zde nechybí ani krb. Tohle je prostě centrum dění celého domu. Neplýtvalo se chodbami a tak dům působí útulným dojmem a přitom je velmi praktický. Je zde také výstup na terasu, ze které krásně vidíte na Ostravu. Kuchyň je vybavena moderními spotřebiči Whirlpool, včetně indukční desky a myčky. Ložnice a dva další pokoje čekají na vaše osobní dotknutí. Koupelna láká velkým sprchovým koutem a stylovými doplňky.

Dům má jako hlavní zdroj tepla podlahové vytápění kombinované s radiátory. Samozřejmostí jsou žaluzie a síta proti hmyzu v každém pokoji a nechybí ani zabezpečovací systém. Pro uložené věcí určitě oceníte zahradní domek a také garáž s přístupem přímo z domu.

Jak je to s cenou? Nájem činí 29.000,-Kč. Zálohy na služby (voda, elektřina a plyn) činí 7.000,-Kč a vyúčtovávají se dle spotřeby.

Tento dům je připraven stát se vaším novým domovem. Volný je ihned, tak nečekejte, zavolejte mi a dopřejte si bydlení, které spojuje komfort, styl a blízkost přírody i města v jednom. Do té doby se mějte hezky, zdraví Vás makléř Michal.



Nahoru