Vybírejte z nabídky 36 516 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Vinařice Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Vinařice

Prodejce

Makléř: Lukáš Helešic

Telefon: 774 956 ...

E-mail: lukas.he ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Vinařice (okres Kladno)

VIII. ulice

Domy, Rodinné domy

13653

13.10.2024

3

627 m2

225 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 8320000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Lukáš Helešic

Telefon: 774 956 ...

E-mail: lukas.he ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Představujeme vám jedinečnou nabídku prodeje více-generačního domu s celkovou užitnou plochou 225 m2, situovaného v malebné obci Vinařice, okres Kladno. Tato nemovitost je ideální pro rodiny hledající pohodlné bydlení s dostatkem prostoru.

Dům v přízemí nabízí dva samostatné pokoje, které mohou sloužit jako ložnice nebo obývací pokoj, prostornou kuchyni, šatnu, koupelnu se sprchovým koutem, samostatnou toaletu a spíž. Z přízemí je také přístup do podsklepeného prostoru domu.

V prvním patře se nacházejí další dva rozlehlé pokoje, ideální pro vytvoření útulných ložnic či pracoven. Podkroví domu nabízí další pokoj, který může být využit jako pokoj pro hosty nebo herna.

Dům se pyšní také prostornou garáží. Na pozemku se nachází samostatná dílna.

Celková plocha pozemku činí 627 m2, z toho zahrada zabírá 417 m2. Tato rozloha poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení či rodinné aktivity na čerstvém vzduchu.

Tato nabídka představuje vynikající příležitost pro ty, kteří hledají prostorný a variabilní domov v klidném prostředí. Vzhledem k tomu, že je nemovitost v původním stavu, nabízí se využít aktuální dotaci s širokou nabídkou oprav. Dotace „Oprav dům po babičce“ je určena vlastníkům nemovitosti s trvalým bydlištěm. Rádi poradíme, jaké možnosti nabízí a „jak na ní“.

Vinařice leží jen 3 kilometry od Kladna a nabízejí pohodlný dojezd do hlavního města. V obci se nachází mateřská i základní škola, knihovna a společenský dům.



Nahoru