Vybírejte z nabídky 36 613 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Vsetín Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu na ulici Luční ve Vsetíně.

Prodejce

Makléř: Jaroslava Slámková

Telefon: 736 454 ...

E-mail: jaroslav ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Vsetín (okres Vsetín)

Luční

Domy, Rodinné domy

235015

13.10.2024

2

osobní

117 m2

162 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 6000000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Jaroslava Slámková

Telefon: 736 454 ...

E-mail: jaroslav ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10116.webp

Exporeality

Dlouhá 4309, Zlín

www.exporeality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Mít vlastní bydlení v rodinném domě se zahradou a zároveň ve městě je sen mnoha. Pokud zrovna uvažujete o koupi takové nemovitosti, v exkluzivním zastoupení spolumajitelů Vám mohu jednu nabídnout. Jedná se o dvoupatrový rodinný dům o zastavěné ploše a nádvořím o výměře 117 m2, přičemž na dům přímo navazuje zahrada o rozloze 162 m2. Součástí zahrady je i venkovní sklep na ovoce a zeleninu.

Stavebně technické dispozice:

Přízemí - garáž, kotelna s plynovým kotlem, dílna, místnost s krbem a vstupní chodbou. 1. NP - dispozičně 2 + 1 /obývák 36 m2, kuchyň, jídelna, koupelna s vanou a samostatné WC/, z lodžie v 1. NP se vchází přímo na zahradu. 2. NP - dispozičně 3 + 1 /kuchyň, dva pokoje, koupelna s WC, komora a technická místnost/. Lodžie do ulice jsou po celé šířce průčelí v obou nadzemních podlaží.

Dům je napojen na městský vodovodní řád, plyn, elektřinu i veřejnou kanalizaci. Dostupnost a skvělá lokalita blízko centra Vsetína, veškerá dostupnost MHD, vlak, MŠ a ZŠ, nemocnice a zdravotnická zařízení jsou v pohodlné vzdálenosti. Lidl, Kaufland do 5 minut chůze.

Vzhledem k dispozici celého domu je možné ho využít pro vícegenerační bydlení, popř. kombinovat vlastní bydlení spolu s podnikáním - ordinací, kancelářemi nebo i investicí k pronajímání. I sebelepší popis s fotografiemi nemá tu vypovídací hodnotu než samotná prohlídka domu i okolí. Pokud Vás tato nemovitost zaujala, zvu Vás na prohlídku, domluvit si termín lze na uvedeném telefonu - maximálně se přizpůsobím Vašim časovým možnostem.



Nahoru