Vybírejte z nabídky 36 524 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+1 > Zlín Zpět na přehled nabídek

Prodej byty 2+1, 68 m2 , Lazy Zlín

Prodejce

Makléř: Machová Dagmar

Telefon: 773 022 ...

E-mail: info@exp ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Zlín (okres Zlín)

Lazy III

Byty, Byt 2+1

01987

16.10.2024

1 (dům má 2 podlaží)

osobní

68 m2

68 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 4990000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Machová Dagmar

Telefon: 773 022 ...

E-mail: info@exp ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9471.webp

EXPLICIT REALITY, s.r.o.

Chudenická 1059/30, 102 00 Praha 10

www.explicitreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte bydlení a potřebujete ihned bydlet? Mám pro Vás rekonstruovaný byt 2+1 určený k okamžitému bydlení v klidné lokalitě Lazy ve Zlíně. Byt s luxusní zahradou patřící k tomuto bytu, která se nachází přímo za domem. Byt je orientován na východ / západ.

Úžasná a velká zahrada Vám dokonale poskytne soukromí a stín k Vašemu odpočinku v teplých měsících, lze ji však využívat i v zimě. Na zahradě si můžete postavit pergolu, krb i ohniště. Je zde i dostatek místa na čtyřmetrový bazén. Tato zahrada stojí za to.

Byt se nachází v prvním podlaží zděného domu, má dva sklepy a v domě bydlí pouze tři vlastníci. Tento byt je možno jednoduchou úpravou přebudovat na byt 3+1. Byt je ve velmi dobrém stavu ihned k nastěhování.

V roce 2021 byt prošel rekonstrukcí. Elektřina bytu je v mědi, nový rozvaděč, nové rozvody vody v plastu, nový plynový kotel, který je umístěný ve sklepě, nové radiátory a rozvody k nim v mědi, plastové okna, nové omítky. V kuchyni, v obývacím pokoji a na chodbě je položená nová plovoucí podlaha. V obou pokojích jsou dubové parkety, které jsou nyní přiznané v jedné místnosti.

V koupelně s WC a sprchovým koutem je přívod a místo na pračku i sušičku. V kuchyni je nová kuchyňská linka. V bytě se nachází odkládací místnost v podobě špajzu s oknem. Chodba je prostorná. Provozní platby za energie činí 4 500,- (plyn, elektřina, voda).

Největší devizou tohoto bytu je již zmiňovaná zahrada, kdy každý byt si udržuje a využívá svou část dle vlastního uvážení. Vedle domu je další velký pozemek, velký jako hřiště a vaše děti jej mohou využívat ke kreativním hrám. Parkování je přímo před domem.

Bytový dům se nachází v těsné blízkosti lesa a tak máte blízko do přírody, kde se můžete odpoutat od shonu města. Do centra města se dostanete pěšky cca do 5 minut.

Zaujala Vás tato nabídka v této skvělé lokalitě Lazy ve Zlíně. Neváhejte mě kontaktovat.

Explicit Reality & Dagmar Machová



Nahoru