Vybírejte z nabídky 36 660 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > chaty a chalupy > Lučany nad Nisou Zpět na přehled nabídek

Prodej novostavby chalupy na krásném místě v Horním Maxově v Jizerských horách (Bramberk), Lučany nad Nisou

Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Lučany nad Nisou (okres Jablonec nad Nisou)

Domy, Chaty a chalupy

64874

14.10.2024

osobní

neuvedeno

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 9400000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1188.webp

Realityspolu

Avenir Business Park Radlická 751/113E, 158 00 Praha 5

realityspolu.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně nabízíme k prodeji stylovou novostavbu chalupy na pozemku o velikosti 974 m2 v Horním Maxově v Jizerských horách nedaleko slavné kamenné rozhledny Bramberk. Zděná stavba s užitnou plochou 87 m2 vyrostla na místě původní chalupy v roce 2023 a je ihned připravena k užívání.

V přízemí najdete zádveří, hlavní obytnou místnost o velikosti 37 m2 s přípravou pro instalaci kuchyně a také koupelnu se sprchovým koutem a samostatné WC. Z hlavní místnosti po dřevěných schodech vejdete do podkroví, kde se nachází dvě ložnice a menší úložný prostor. Celý dům je vytápěný ústředním podlahovým topením napojeným na moderní elektrokotel a tepelný komfort dále zvyšují historická kamna na dřevo umístěná v hlavní místnosti.

Na samotný dům navazuje skladovací prostor se samostatným vchodem, kde lze uložit kola, lyže či další vybavení. Nemovitost je celoročně přístupná po zpevněné komunikaci a má vydlážděné parkovací místo na vlastním pozemku. Dům je připojen na elektřinu, voda se čerpá z vlastní vrtané studny na pozemku. Odpadní vody jsou svedeny do jímky. Dům se nachází v nadmořské výšce 760 m.n.m. a tak se sněhové nadílky můžete radovat velkou část zimy.

Pro nástup do lyžařské stopy nebo na cyklostezku nemusíte chodit daleko - vedou přímo za domem. Lokalita Horního Maxova se stává jednou z nejžádanějších lokalit v Jizerských horách, protože si přes výrazný rozvoj zachovává svůj původní horský ráz a půvab. Jen pár kroků Vás dělí od přírodní rezervace Malá Strana, kde lze pozorovat velké množství vzácných živočichů i rostlin, včetně všech druhů jizerských orchidejí.

Pokud se Vám po krásném výletě nebude chtít vařit, můžete si dát dobré jídlo ve vyhlášené restauraci U Toníčka v Horním Maxově nebo v chatě Bramberk kousek nad chalupou. Pokud hledáte rekreační či stálé bydlení na hezkém místě v Jizerkách a nechcete procházet složitým procesem rekonstrukce starší roubenky, takto chalupa může být řešením pro Vás. Doporučujeme k osobní prohlídce.




Prodej chalupy Lučany nad Nisou na Eurobydleni.cz


Nahoru