Vybírejte z nabídky 36 923 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu 3+kk 74 m2 Bellušova, Praha

Prodejce

Makléř: Ing. Jana Mikšánková

Telefon: 800 775 ...

E-mail: info-rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 5)

Bellušova

Byty, Byt 3+kk

23166

13.10.2024

neuvedeno

osobní

neuvedeno

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 7500000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: cena je včetně právního servisu a provize realitní kanceláři 1
Prodejce

Makléř: Ing. Jana Mikšánková

Telefon: 800 775 ...

E-mail: info-rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/8816.webp

Swiss Life Select Reality

Pobřežní 620/3, 186 00 Praha

swisslife-reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně nabízíme k prodeji prakticky řešený byt po kompletní rekonstrukci cca před 12 lety v revitalizovaném a udržovaném panelovém domě. Byt má zděné jádro a ve většině bytu novou elektřinu v mědi. Byt se prodává nezařízený.

V bytě naleznete dva pokoje, koupelnu, samostatnou toaletu a obývací pokoj s kuňchyským koutem. Z obývacího pokoje se dostanete na zasklenou lodžii. Oba pokoje jsou na opačné straně bytu, tzn. obytná část je oddělena od té na spaní. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží. K bytu náleží sklepní kóje, kam si můžete uložit lyže nebo třeba marmeládu od babičky.

Máte obavu, že večer nezaparkujete? Vaše obavy jsou liché. Přímo před domem je možné parkování na přilehlém parkovišti, kde vždy nějaké místo najdete. Nejezdíte autem? Pak cca 5 min od domu je stanice metra B Luka anebo autobusová zastávka.

Rádi nakupujete? Nedaleko najdete nákupní centrum Galerie Nové Butovice anebo Metropoli Zličín. Veškerá občanská vybavenost je v dochozí vzdálenosti. Trávíte rádi volný čas v přírodě? Pak pro Vás mám skvělou zprávu do Prokopského údolí je to, co by kamenem dohodil. Máte děti? Tak jistě oceníte dětské hřiště a v Galerii Butovice nově otevření příjemný dětský koutek anebo venkovní zóna pro sportovní aktivity a relax Butky park.

Tak co, okouzlila Vás tato lokalita a především tento byt? Myslím, že určitě ano. Pokud chcete více informací, domluvte si prohlídku. Těšíme se na Vás. Pořízení bytu je možné financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.



Nahoru