Vybírejte z nabídky 36 661 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+kk Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 2+kk, Teplice

Prodejce

Makléř: Jana Svobodová

Telefon: 731 544 ...

E-mail: Jana.Svo ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Byty, Byt 2+kk

N04312

16.10.2024

2 (dům má 6 podlaží)

osobní

47 m2

47 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 15000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: k nájmu nutno přičíst zálohy na služby / energie 1
Prodejce

Makléř: Jana Svobodová

Telefon: 731 544 ...

E-mail: Jana.Svo ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9672.jpg

JTH Group, a.s.

Krupská 33/20, Teplice

jth.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu zcela nový, moderní byt 2 + kk s balkonem, v klidné rezidenční oblasti Teplic - Nové Vsi, mezi ulicemi Novoveská a Osiková. Tento světlý byt o velikosti 47 m2 s prostorným balkonem o velikosti 9 m2 se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlové novostavby v moderním, rezidenčním bytovém objektu Novoveská, s elektronicky kontrolovaným vstupem/vjezdem, bezbariérovým přístupem a prostorným výtahem.

Opravdovým bonusem je již uvedený prostorný balkón, z kterého je krásný výhled na Krušné hory. V bytě jsou použity vysoce kvalitní obklady, dlažby a sanita od renomovaných značek, v koupelně pak prostorný sprchový kout s rainforest sprchou. Byt je dále vybaven novou, moderní kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči (odsavač, varná deska a elektrická trouba značky TEKA) a jídelním stolem se 4 židlemi, součástí vybavení je také nová, kvalitní šatní skříň v ložnici a také vysoce kvalitní videocom.

Vytápění bytu je centrální, pomocí teplovodu. Očekávají se tedy nízké náklady na provoz / vytápění, s ohledem na zateplení domu a zcela nové spotřebiče. K bytu přísluší sklepní kóje (v ceně). Je také možné zažádat i o vyhrazené venkovní parkovací stání v objektu přímo u domu, za poplatek, jinak lze parkovat jen mimo areál. Areál bytového projektu je oplocený a přístupný pouze pro rezidenty.

V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost (samoobsluha, restaurace, fitness, škola, školka, Řetenický lesopark) a je výborně dopravně dostupný, jak autem, tak městskou hromadnou dopravou (zastávka Bus jen několik minut od objektu).

Měsíční nájemné činí 15.000,- Kč + zálohy na služby / energie (dle měsíčního výpisu, momentálně pod 3.000,- Kč). K těmto nákladům je nutno připočíst náklady na elektřinu, která bude přepsána přímo na nájemce. Při podpisu nájemní smlouvy se skládá vratná kauce ve výši 3 měsíčních nájmů + jednorázová provize RK - 7.500,- Kč. Nájem je splatný předem v měsíčních splátkách.

VOLNÝ IHNED.



Nahoru