Vybírejte z nabídky 36 654 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+kk > Brno Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 2+kk, Brno, Horní Heršpice

Prodejce

Makléř: Romana Šenková

Telefon: 603 823 ...

E-mail: info@lis ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Brno (okres Brno-město)

Pěšina

Byty, Byt 2+kk

0308

14.10.2024

3 (dům má 3 podlaží)

osobní

59 m2

59 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 19000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + měsíční zálohy na energie 5 000,-Kč/ 2 osoby, připojení k internetu již v ceně nájmu 1
Prodejce

Makléř: Romana Šenková

Telefon: 603 823 ...

E-mail: info@lis ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2981.jpg

Liška Real

Fügnerovo nábřeží 714, 66401 Bílovice nad Svitavou

liskareal.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte nájemní bydlení v soukromí rodinného domu? Poptáváte bydlení lepšího standardu? Je pro vás důležitá dobrá dostupnost do centra města? Tak právě pro Vás je připraven podkrovní byt o dispozici 2+kk, 59 m2 nacházející se v žádané lokalitě Brno-Komárov, ul. Pěšina. Byt se nachází ve 3. patře bez výtahu. Rodinný dům je situovaný v klidné lokalitě mimo hlavní příjezdovou komunikaci.

Samotný byt splňuje všechny požadavky na moderní bydlení. Dispozice bytu nabízí obývací pokoj z části oddělený od kuchyně s prostorem pro stolování, ložnici, koupelnu s pračkou, sprchovým koutem a WC. Všechny místnosti jsou neprůchozí. Kuchyňská linka má dostatek úložného místa. Je vybavena vestavěnými spotřebiči (el. troubou, el. varnou deskou, digestoří), samostatně stojící lednicí s mrazákem, sušičkou prádla. Podlahy jsou kombinací laminátové podlahy a dlažby. Komfort bydlení v letních měsících je zajištěn klimatizací. Vytápění a ohřev vody zajišťuje centrální plynový kotel pro celý dům. Rozúčtování nákladů spotřebovaných energií je v případě spotřeby plynu a vody paušálem, elektřina dle podružného měřiče. Internetového připojení je již zahrnuto v ceně nájmu. Byt se pronajímá zařízený.

Místo na parkování pro 1-2 automobily je k dispozici před domem. Bydlení je vhodné pro pracující páry, studenty i jednotlivce. Volné k nastěhování od 1.11.2024.

Máte zájem o prohlídku? Zavolejte mi, ráda Vás bytem provedu v čtvrtek 24.10.2024 od 15:00 hod. Při osobní prohlídce sami nejlépe posoudíte, zda je tato nemovitost vhodná právě pro Vás!

Měsíční nájemné činí 19 000,-Kč + zálohy na energie ve výši 5 000,-Kč / 2 osoby, připojení k internetu je již součástí nájmu. Majitel požaduje vratnou kauci (jistotu) ve výši 25 000,- Kč, provize RK za zprostředkování pronájmu 1 nájem.

Výborná lokalita - zastávka autobusu Kšírova jen 4 minuty chůze od domu, zastávka Komárov je pěšky 12 minut (autobusové i tramvajové spojení). Dopravní dostupnost do centra města - 10 min., rychlé napojení na dálnici D1, D2 směr Praha, Ostrava, Bratislava, Vídeň. Kousek od nákupních a zábavních center (Olympia, Avion Shopping Park Brno, Ikea, Lidl apod.). V okolí je veškerá občanská vybavenost (základní školy, mateřské školy, lékař, zubař, knihovna Jiřího Mahena v Brně, koleje, kostel, pošta, dětská hřiště a sportovní areály pro víceúčelové vyžití, přírodní koupaliště Biotop Komárov, cyklistická stezka směr na Olympii).

S ohledem na legislativní požadavek je nemovitost označena v energetické třídě "G", což ovšem neznamená, že do této en. třídy opravdu patří.



Nahoru