Vybírejte z nabídky 36 462 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Klatovy Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Klatovy

Prodejce

Makléř: Ivan Knödl

Telefon: 793 987 ...

E-mail: euroreal ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Klatovy (okres Klatovy)

Domy, Rodinné domy

0157

14.10.2024

2

1 165 m2

550 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 7900000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ivan Knödl

Telefon: 793 987 ...

E-mail: euroreal ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/images/img-no-foto-small.png

CZMK s.r.o.

Na Průhonu 899/63, Mariánské Lázně

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

V zastoupení vlastníka nabízíme k prodeji BYTOVÝ DŮM v Klatovech, v městské části Luby. Jedná se o dvoupodlažní dům s podkrovím a velkým pozemkem. Dům je bez nájemníků a je určen ke kompletní rekonstrukci, která již byla částečně započata. Zastavěná plocha domu a nádvoří je dle listu vlastnictví 448 m2, samotný dům má plochu cca 330 m2, ostatní plocha včetně cesty je cca 717 m2.

V současné době probíhá nové zaměření pozemků geodetem. Objekt je vhodný k trvalému bydlení a je zde možnost vybudovat cca 14 bytových jednotek o velikosti 1+1, 2+1 až 3+1, včetně vestavby mezonetových bytů, dle požadavku a představy nového majitele. Dům je umístěn v klidné části obce, v blízkosti hlavní silnice, která směřuje do chráněné oblasti Šumava, vzdálené cca 35 km. Nedaleko od domu je příležitost využívat cyklostezku, která vede lesy a hezkou přírodou.

U nemovitosti vznikne na přilehlém pozemku dostatek parkovacích míst pro nové bytové jednotky. Objekt je napojený na veřejný vodovod, kanalizaci, elektrickou síť a plynovou přípojku, která může být využita jako centrální zdroj vytápění pro celý dům. Dům ani přilehlé pozemky nejsou zatíženy žádnými věcnými břemeny a jinými omezeními.

Více informací Vám sdělí náš specialista při osobní prohlídce. Jedná se o velmi zajímavou nabídku pro developerský projekt na lukrativním místě v Klatovech - Lubech. S financováním pomůžeme. NÁŠ TIP!



Nahoru