Vybírejte z nabídky 36 641 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Třinec Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Třinec

Prodejce

Makléř: Božena Chmielová

Telefon: 774 110 ...

E-mail: chmielov ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Třinec (okres Frýdek-Místek)

Domy, Rodinné domy

24195

15.10.2024

2

2 193 m2

180 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 6490000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Božena Chmielová

Telefon: 774 110 ...

E-mail: chmielov ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9738.jpg

REALITNÍ AGENTURA PRORADOST

Vídeňská 1014/18b, 63900 Brno - Štýřice

www.reality-proradost.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Na prodej nabízíme rodinný dům v klidné lokalitě Třinec-Nebory, který nabízí široké možnosti využití jak pro bydlení, tak pro komerční účely. Nemovitost je rozdělena na dvě samostatné bytové jednotky o dispozicích 3+1 a 4+1, obě po částečné rekonstrukci.

Dům disponuje velkým podkrovím, které je připravené pro rekonstrukci a umožňuje vytvoření dalších pokojů či obytného prostoru. Součástí nabídky jsou také dvě garáže, prostorná stodola a zahrada, což zajišťuje dostatek místa jak pro parkování, tak pro skladování či jiné aktivity.

Rodinný dům je podsklepený, kde se nachází mnoho místností o různých výměrech, které jsou vhodné k dalším činnostem i komerčního charakteru. Oplocený pozemek o rozloze 2193 m2, včetně zastavené plochy o výměře 1146 m2, nabízí okrasné a ovocné dřeviny a mírně svažitou zahradu.

Celý objekt je vhodný pro rodinné bydlení, ale nabízí i možnosti komerčního využití díky své flexibilitě a dostupným prostorám. Nemovitost se nachází v klidné části Třince s dobrou dostupností a občanskou vybaveností v okolí.

Tato lokalita poskytuje nejen soukromí a klid, ale také potenciál pro další rozvoj dle potřeb nového majitele. Financování Vám zdarma vyřídí náš hypoteční specialista s dlouholetou praxí v oboru, za nejvýhodnějších podmínek na trhu.

Pro více informací nebo domluvu osobní prohlídky nemovitosti, nás kontaktujte, Při rychlém jednání sleva.

Uvedením energetické třídy G plníme zákonnou povinnost dle zákona o hospodaření energií, průkaz k předmětné nemovitosti je v současnosti zpracováván.



Nahoru