Vybírejte z nabídky 36 407 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej komerční > areály pro podnikání > Český Těšín Zpět na přehled nabídek

Prodej ordinace, 223 m2 - Český Těšín

Prodejce

Makléř: Ďurišová Monika

Telefon: 601 307 ...

E-mail: monika.d ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Český Těšín (okres Karviná)

Komerční, Areály pro podnikání

03361

14.10.2024

223 m2

A - Mimořádně úsporná

Cena: 10500000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize 1
Prodejce

Makléř: Ďurišová Monika

Telefon: 601 307 ...

E-mail: monika.d ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9546.jpg

Ambra real group s.r.o.

28.října, 70200 Moravská Ostrava

www.ambrareal.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme Vám v zastoupení majitele komerční budovu s pozemkem v Českém Těšíně. Objekt pro shromažďování většího počtu osob má zastavěnou plochu 279 m2 a pozemek o rozloze 827 m2 (ostatní plocha, zahrada, zeleň). Kolaudace nemovitosti proběhla v roce 2015.

Dispoziční řešení budovy - zádveří, šatna, sociální zařízení, 6x kancelář, přednášková místnost s výstupem na terasu. Jedná se o jednopodlažní, nepodsklepenou, skeletovou železobetonovou konstrukci s velkými prosklenými plochami na jižní a západní straně, s přímým výstupem na terasu do zahrady. Okna a dveře hliníkové s přerušovaným tepelným mostem, některé části otevíratelné a sklopné, zasklení čiré trojsklo (z jižní a západní strany s protisluneční úpravou).

Zastřešení je provedeno plochou střechou a atikami (střešní folie, hromosvod). Objekt je lichoběžníkového tvaru o rozměru 22 x 15,75 m, do budoucna byla plánovaná terasa na střeše. Je postaven jako nízkoenergetická stavba s minimálními nároky na spotřebu energie pro vytápění a provoz budovy. Průkaz energetické náročnosti budovy je A.

Vytápění budovy je zajištěno tepelným čerpadlem - podlahové topení (roční náklady cca 48.000,- Kč), ohřev vody bojler. Objekt je napojen na kanalizaci, elektřinu, vodovodní řád. K dispozici zabezpečovací zařízení, kamerový systém. Kompletně celý objekt je řešen bezbariérově s možností přístupu pro pohybově hendikepované.

Je svým dispozičním řešením vhodný k využití jako ordinace, kanceláře, volnočasové aktivity pro děti, chráněné dílny a jinou podobnou činnost. Velmi dobrá dostupnost do Frýdku - Místku, Karviné, Třince tak i do blízkého polského Těšína. Parkování zajištěno v opoceném areálu.



Nahoru