Vybírejte z nabídky 36 214 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 1+kk > Plzeň Zpět na přehled nabídek

Útulný částečně zařízený byt 1+kk a velikosti 30 m2 s terasou v Plzni na Borech, Plzeň

Prodejce

Makléř: Otte Petr

Telefon: 603 263 ...

E-mail: petr@ott ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Plzeň (okres Plzeň-město)

Boettingerova

Byty, Byt 1+kk, garsonka

244262

14.10.2024

2 (dům má 2 podlaží)

osobní

30 m2

30 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 8500 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + provize RK, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Otte Petr

Telefon: 603 263 ...

E-mail: petr@ott ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9616.jpg

OTTE reality

Malá 43/6, Plzeň

nemovitosti.ottereality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte atraktivní a moderní byt. Je Vaší prioritou lokalita nedaleko zeleně, parku s možností sportovat, klid a možnost parkování? V takovém případě je tato nabídka určená přímo pro Vás.

Předmětem pronájmu je menší, útulný, podkrovní byt s dispozicí 1+kk o výměře cca 30 m2 v Plzni na Borech, v Boettingerově ulici. Byt je udržovaný, poslední renovace proběhla v roce 2019.

Obývací pokoj je vybavený obývací stěnou, psacím stolem a v zadní části manželskou postelí a šatní skříní. V přední části pokoje je kuchyňský kout s prostorem i pro jídelní stůl. Kuchyňská linka nabízí je vybavena elektrickou varnou deskou a lednicí s mrazákem. Z centrální předsíně se vstupuje jak do obývacího pokoje, tak do koupelny a na terasu. V moderní koupelně je sprchový kout, umyvadlo, zrcadlo s osvětlením a příprava pro pračku. Dále je zde toaleta.

Budoucí uživatel jistě ocení možnost užívání terasy o výměře cca. 10 m2, která je vhodná pro relaxaci nebo posezení s přáteli apod. Podlahy jsou laminátové plovoucí nebo dlažba. Do bytu je přiveden internet a TV. Vytápění a ohřev vody je zajištěno vlastním kondenzačním plynovým kotlem značky Viessmann. Společné prostory jsou čisté a udržované.

Dům se nachází kousek od Borského parku, zastávka MHD je pouze několik kroků od domu. Poloha domu zajišťuje nejen velmi dobrou dostupnost do centra, ale také do přírody nebo k Borské přehradě. Velmi dobrá je dostupnost i na Západočeskou univerzitu nebo Borská pole. V docházkové vzdálenosti jsou kulturní, sportovní i restaurační zařízení, lékař, park, sportoviště, pošta, nespočet nákupních možností, škola atd. V nedalekém Borském parku jsou zajímavé sportovní možnosti jako je minigolf, tenis, běh, jízda na kole podél Borské přehrady atd.

Předností této nabídky je skutečnost, že byt se nachází na vyhledávaném místě v Plzni na Borech s dobrou dostupností. Dále možnost najmout si k bytu parkovací stání za 1.210 Kč/měsíc.

Podmínky pronájmu:
Kauce je 2x měsíční nájemné. Elektrická energie, plyn a internet převedeny na nájemce. Zálohy na ostatní služby dle počtu osob (1 osoba 900 Kč/měsíc). Provize zprostředkovateli.

V případě Vašeho zájmu nás neváhejte kontaktovat, předáme Vám podklady a zajistíme prohlídku.



Nahoru