Vybírejte z nabídky 36 475 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Březůvky Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 3+1, Březůvky

Prodejce

Makléř: Antonín Polášek

Telefon: 602 722 ...

E-mail: apollo@z ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Březůvky (okres Zlín)

Byty, Byt 3+1

1752

14.10.2024

2 (dům má 2 podlaží)

osobní

78 m2

68 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Antonín Polášek

Telefon: 602 722 ...

E-mail: apollo@z ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9778.jpg

Apollo reality

Hodinářská 1523, Uherský Brod

apollo.zlinsko.com

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji hezkou, slunnou bytovou jednotku o velikosti 3+1 ( 77,96 m2 ) která se nachází ve 2. patře zděného bytového domu v klidné části obce Březůvky. Bytová jednotka je po celkové rekonstrukci. Kompletní nové rozvody vody a elektřiny, výměna oken za plastová, nové podlahy, interiérové dveře a zárubně, nové vstupní bezpečnostní dveře, nová topná tělesa, klimatizace, koupelna a WC. Kuchyňská linka na míru včetně spotřebičů.

Dobře je řešen úložný prostor ve vestavných skříních a šatně. Další nábytek možné ponechat v ceně, nebo na přání klienta necháme vyklidit. Bytová jednotka je orientována na Východ a Západ. Topení je ústřední, centrální, ohřev TV prostřednictvím El. Bojleru 125 l. K bytu náleží prostorný sklep, parkovací místo a do užívání menší zahrádka, která se nachází za bytovým domem.

Koupí tohoto bytu si zajistíte komfortní a klidné bydlení s krásnými výhledy do okolí s dostupností do krajského města Zlín a města Uherský Brod. Obec Březůvky je podhorskou obcí s 690 obyvateli. Rozkládá se v údolí pod západními vrcholky Vizovické vrchoviny v nadmořské výšce 349 m. Nachází se jižně od krajského města Zlín ve vzdálenosti 11 km. Jižní částí obce prochází silnice spojující města Zlín a Uherský Brod. Se Zlínem je spojena silnicí III/ 49026.

Nejbližší železniční stanice je ve Zlíně a Biskupicích. Březůvky se svým přírodním zázemím a vodní nádrží vhodnou ke koupání se staly cílem převážně letní krátkodobé rekreace nejen obyvatel Zlína. V nedávné době zde vzniklo několik rekreačních chatových lokalit.



Nahoru