Vybírejte z nabídky 36 910 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu 170 m2 na Praze 10 Královice, Praha

Prodejce

Makléř: Šišová Jana

Telefon: 420 734 ...

E-mail: jana.sis ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 10)

Nad mlýnem

Domy, Rodinné domy

920059

17.10.2024

2

osobní

493 m2

170 m2

C - Úsporná

Cena: 14990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Šišová Jana

Telefon: 420 734 ...

E-mail: jana.sis ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10021.webp

CENTURY 21 Alex

Hvězdova 33, 14021 Praha 4 - Pankrác

www.century21.cz/kancelar-alex

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně si Vám dovolujeme nabídnout krásný dvoupatrový rodinný dům, kolaudovaný na podzim 2016. V přízemí domu (horní patro) se nachází prostorný (32 m2 velký) obývací pokoj s moderní nadčasovou kuchyní, dále dvě ložnice, koupelna s vanou a WC. Kuchyňská linka disponuje všemi spotřebiči (indukční deska a myčka jsou pouze 1 rok staré).

Z obývacího pokoje je vstup na zastřešenou terasu, z níž je výhled přes vzrostlou zahradu na rybník Mlejňák. Po bytelném schodišti se dostaneme do spodního patra, které má přímý vstup do zahrady. Spodní patro je nyní koncipováno jako velký společný prostor s kuchyní, kde se konají rodinné akce. Jednoduchou vestavbou příčky je možné udělat zde samostatnou ložnici. Samozřejmostí je koupelna se sprchovým koutem a WC a technická místnost (prádelna, spižírna).

Všechna okna jsou osazena sítěmi proti hmyzu. Dokonale udržovaná vzrostlá zahrada poskytuje maximum soukromí a prostoru k relaxaci. Hliníková pergola poskytuje příjemné posezení v každou denní dobu. Dřeviny i květiny vytváří oázu klidu. Větší zahradní domek skýtá prostor pro uskladnění zahradní techniky, zahradního nábytku apod.

Podlahové vytápění domu a velký bojler zabezpečí luxus pohodlného bydlení, s náklady pouze 5.000 Kč měsíčně. V obci se nachází MŠ, ZŠ, lidová škola uměním, sportoviště (fotbalové hřiště, 5 tenisových kurtů, nafukovací hala), vyhlášená restaurace Markéta, Tvrz, kde se konají kulturní akce, svatby apod. V nedaleké Uhříněvsi nebo Říčanech je kompletní občanská vybavenost.

Dokonalé spojení města a přírody. Doporučuji prohlídku.



Nahoru