Vybírejte z nabídky 37 081 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Ostrava, Polanka nad Odrou

Prodejce

Makléř: Adam Kauer

Telefon: 602 107 ...

E-mail: adam.kau ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Svinovská

Domy, Rodinné domy

13694

15.10.2024

1

101 m2

62 m2

C - Úsporná

Cena: 5700000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Adam Kauer

Telefon: 602 107 ...

E-mail: adam.kau ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně si Vám dovolujeme zprostředkovat prodej rodinného domu, typu bungalov o dispozici 3+kk, který se nachází na krásném místě v Polance nad Odrou, 15 minut od centra Ostravy. Dům je připraven k nastěhování ihned. Zastavěná plocha domu je 101 m2. Obytná plocha domu je 61,7 m2 a terasa má 29,2 m2. Pozemek je o rozloze 247 m2. Příjezdová cesta k domu je soukromá. Je na ní věcné břemeno spolu s dalšími 7 sousedy. Dům byl zkolaudovaný v roce 2016.

V domě je přípojka elektřiny 230V s napojením na ČEZ. Kanalizace je veřejná. Dům je zděný. Střecha je z plechu. Vytápění domu je řešeno formou elektrického podlahového topení. Ohřev vody je pomocí boileru. Měsíční náklady na ohřev a vytápění tohoto domu jsou mezi 4-5 000 Kč/ měsíc. Energetický štítek je C. V domě je dlažba a plovoucí podlaha. Okna jsou plastové, z dvojskla s vnitřními žaluziemi. Venkovní rolety zde nejsou. Součástí domu je parkovací stání pro 2 auta. Zahrada je rovná, pravidelně udržovaná. Kolem domu jsou kačírky. Zámková dlažba je před vstupem do domu a na terase.

Pojďme nahlédnout do domu: Při vstupu do domu se po levé straně nachází koupelna spojená s WC. V koupelně je vana, umyvadlo, zrcadlo a skříňka pod umyvadlem. Rovně od vchodu se nachází prostorná kuchyň s obývacím pokojem. V kuchyni se nachází hnědo béžová kuchyňská linka s vestavěnou troubou a mikrovlnkou. V tomto pokoji také najdete krbová kamna s vložkou. Z kuchyně a obývacího pokoje je boční vstup ven na terasu. V pravé části domu jsou dva stejně velké pokoje.

V případě Vašeho zájmu o jakékoliv informace nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám je zodpovíme. Pokud si nevíte rady s financováním, i to Vám pomůžeme zajistit prostřednictvím našeho hypotečního poradce.



Nahoru