Vybírejte z nabídky 36 338 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 1+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Pronájem bytu 1+kk 64,84 m2, Praha

Prodejce

Makléř: Real Estate CREDITAS

Telefon: 420 702 ...

E-mail: reality@ ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Praha (okres Praha 8)

Pobřežní

Byty, Byt 1+kk, garsonka

POBR 24

14.10.2024

1 (dům má 0 podlaží)

osobní

64 m2

65 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 27000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: Poplatky a služby cca: 9 000, - Kč 1
Prodejce

Makléř: Real Estate CREDITAS

Telefon: 420 702 ...

E-mail: reality@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9839.jpg

CREDITAS Real Estate Management s.r.o.

Walterovo náměstí 329/3, 158 00 Praha 5

www.creditasre.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k pronájmu kompletně vybavený byt o dispozici 1+kk s výměrou 64,84 m2 v 2.NP v právě dokončeném 8patrovém bytovém domě POBŘEŽNÍ v Karlíně.

Dům představuje moderní bydlení v centru města s výbornou dopravní dostupností. Popis bytu: U vstupu do bytu se nachází předsíň s botníkem, šatní skříní s věšáky. Byt je vybaven vestavěnými skříněmi, kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (mikrovlnná trouba, lednice, myčka, indukční varná deska, horkovzdušná trouba, varná konvice), jídelním stolem, židlemi, sedačkou, konferenčním stolem, komodou a SMART televizí. V pokoji se nachází dvoulůžková postel s matracemi, noční stolky a vestavěná skříň. V koupelně se nachází sprchový kout a pračka se sušičkou.

Ve všech obytných místnostech orientovaných na jižní stranu jsou instalovány klimatizace. Na severní straně jsou instalovány záclony a závěsy. Jižní strana disponuje venkovními žaluziemi.

K bytu je možné si sklepní kóji za 500 CZK / měsíčně a parkovací stání v garáží za 3.000 CZK + 700 CZK poplatky. Vratná kauce činí 35.000 CZK. Zprostředkovatel požaduje provizi ve výši 13.5000 Kč. K nastěhování ihned.

Bytový dům POBŘEŽNÍ nabízí dispozice 1+kk až 3+1. Horní byty disponují balkónem nebo terasou. Výhodou projektu POBŘEŽNÍ je použití moderních materiálů a technologií, výsledkem čehož je nízká energetická náročnost, kdy dům splňuje kategorii "B" v rámci hodnocení PENB, čímž je dosaženo minimalizace nákladů za vytápění a chlazení a zároveň vysokého stupně pocitu soukromí v interiéru.

Okolí disponuje kompletní občanskou vybaveností, různorodé vyhlášené gastronomické koncepty, supermarkety, najdeme zde i cyklostezky a městské parky. Tento inzerát je příkladový, v projektu Pobřežní se nachází více bytů s různými velikostmi obytné plochy.



Nahoru