Vybírejte z nabídky 35 744 nemovitostí od 521 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 1+kk > Klecany Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 1+kk, Klecany

Prodejce

Makléř: Ing. Petr Brantl

Telefon: 608 580 ...

E-mail: brantl@b ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Klecany (okres Praha-východ)

V Honech

Byty, Byt 1+kk, garsonka

5433

14.10.2024

1 (dům má 8 podlaží)

osobní

33 m2

33 m2

C - Úsporná

Cena: 3750000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Petr Brantl

Telefon: 608 580 ...

E-mail: brantl@b ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9844.jpg

BEZPOBOČKY.CZ s.r.o.

Znojemská 2716/78, Jihlava

www.bezpobocky.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji bezbariérový byt o velikosti 1+kk na adrese V Honech ve městě Klecany, okres Praha-východ. Jedná se o byt v osobním vlastnictví ve skeletovém objektu ve velmi dobrém stavu. Byt se nachází v 1. podlaží z celkových 8. a jeho podlahová plocha bytu činí 33 m2. Z bytu je vstup přímo na velkou terasu o velikosti 12.18 m2.

Dále k bytu náleží i 2 prostorné komory, z nichž jedna je přístupná přímo z bytu a vstup do druhé komory je z chodby domu. Nemovitost je vybavena kuchyňskou linkou s lednicí, dále pračkou a základním nábytkem. Velkou výhodou tohoto bytu je jeho bezbariérový přístup. Byt je vytápěn ústředním plynovým topením a díky nízkým provozním nákladům je nemovitost vhodná jako startovací byt či jako investiční příležitost.

Zastávka MHD je 2 min. od vchodu do domu; zajišťuje časté a přímé spojení na metro Kobylisy a zpět. Necelé 3 km od domu je nájezd na dálnici D8. V ulici v Honech se nachází rovněž potraviny Coop, pobočka Zásilkovny a PPL.

Ve městě Klecany se nachází ordinace praktických lékařů, zubní ordinace, lékárna, Česká pošta, kavárna, několik restaurací, dětské hřiště, mateřská školka i základní škola. V okolí města je mnoho turistických i cyklistických stezek. V případě financování hypotečním úvěrem Vám naši hypoteční specialisté rádi pomohou s výběrem nejvhodnější nabídky. Pokud máte jakékoli dotazy, nebo chcete byt vidět osobně, neváhejte mě kontaktovat rád Vám byt představím při prohlídce.



Nahoru