Vybírejte z nabídky 35 705 nemovitostí od 523 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu 2+kk/B,T, užitná plocha 64,43 m2, Praha 9 - Vysočany

Prodejce

Makléř: Hubáček Karel

Telefon: 420 602 ...

E-mail: karel.hu ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 9)

Kolbenova

Byty, Byt 2+kk

919474

07.10.2024

4 (dům má 5 podlaží)

osobní

49 m2

65 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 10809000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Podzimní akční cena 1
Prodejce

Makléř: Hubáček Karel

Telefon: 420 602 ...

E-mail: karel.hu ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9320.webp

CENTURY 21 Premium

Zlatnická 1582/10, 110 00 Praha 1

www.century21.cz/kancelar/premium/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Lofty Kolbenova - projekt, který se vyznačuje moderní architekturou, vetknutou do objektu bývalé továrny s využitím původních prvků industriální stavby, která po dostavbě bude splňovat jak moderní bydlení tak aktuální požadavky na energetickou náročnost na bydlení. Díky použití smíšených stavebních materiálů a sofistikovanému systému vytápění jsou zaručeny nízké náklady bydlení.

Představujeme k prodeji moderní loftový byt s balkonem a terasou, který se nachází v atraktivní lokalitě Prahy 9, ve Vysočanech na adrese Kolbenova 1032/5h. Tento jedinečný byt je umístěn ve čtvrtém patře novostavby a jeho terasa poskytuje neodolatelný výhled na celou Prahu včetně Pražského hradu. Je ideální pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení s vysokým standardem ve velkoměstě.

Loftový byt o celkové užitné ploše 65,34 m2 nabízí dobře řešený obytný prostor o rozloze 31,43 m2 spodního patra s balkonem o velikosti 4,51 m2, které se skládá z předsíně, koupelny a obývacího pokoje s kuchyňským koutem a 14,37 m2 horního patra, skládající se z ložnice a galerie se vstupem na terasu s výměrou 11,45 m2, která je ideálním místem pro odpočinek ve volných chvílích.

Interiér apartmánu charakterizuje moderní design a kvalitní technické vybavení - podlahové vytápění, rekuperace a předokenní žaluzie. Orientace bytu na západ poskytuje neodolatelný pohled na západ slunce nad Prahou. K dispozici je také jedno parkovací místo, přidělené přímo bytu.

Poloha nemovitosti v rámci městské části Praha 9 je vyhledávaná pro svou kompletní občanskou vybavenost a výbornou dostupnost. Kolbenova ulice se nachází pouhých několik minut chůze od stanice metra a dalších možností městské hromadné dopravy, což umožňuje snadný přístup do centra města.

Zájemcům o moderní a kvalitní bydlení v Praze se tak nabízí skvělá příležitost získat nový domov s pocitem luxusu a pohodlí. Pro více informací mne neváhejte kontaktovat na domluvení prohlídky, kde Vás osobně provedu objektem s možností výběru i jiných variantu bytů od 1+kk po 4+kk.



Nahoru