Vybírejte z nabídky 36 494 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Svinošice Zpět na přehled nabídek

Prostorný rodinný dům zasazený do zeleně, Svinošice

Prodejce

Makléř: Pavlica Martin

Telefon: 420 734 ...

E-mail: martin.p ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Svinošice (okres Blansko)

Domy, Rodinné domy

920012

15.10.2024

2

osobní

483 m2

133 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 12500000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Včetně nákladů na převod 1
Prodejce

Makléř: Pavlica Martin

Telefon: 420 734 ...

E-mail: martin.p ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9601.webp

CENTURY 21 All Inclusive Estates

náměstí 28. dubna 2/1069, Brno

www.century21.cz/kancelar/allinclusive

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně nabízíme k prodeji atraktivní rodinný dům v obci Svinošice. Ideální kompromis mezi klidem venkova s dostupností městské infrastruktury. Nemovitost postavená v roce 2008 se nachází na parcele o celkové rozloze 483 m2 a nabízí celkovou užitnou plochu 133 m2. Na jihovýchodní straně domu je vydlážděná plocha pro venkovní posezení a dále jej obklopuje udržovaná zahrada o rozloze 345 m2.

Tento zděný dům má dvě nadzemní podlaží, k dispozici je velký sklep a další skladovací prostory jsou v zastřešeném parkovacím stání pro dva vozy. Podlahová plocha domu 138 m2 je ideálně rozdělena pro pohodlné bydlení rodiny. Srdcem nemovitosti je otevřený obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelnou o velikosti 44 m2 v přízemí domu. Tento prosvětlený a vzdušný prostor však působí mnohem větším dojmem a má přímý východ na venkovní vydlážděnou terasu.

Zároveň působí velmi útulně díky použití dřeva a velkému krbu. Dále se v přízemí nachází jedna z ložnic o velikosti 13 m2 s vestavěnou skříní a koupelna o velikosti 4 m2. Místnosti mají bohaté prosklení a okno je i v koupelně a oddělené toaletě. Další dvě ložnice o velikosti 18 a 19 m2 jsou v podkrovní části domu.

Dispozici 4kk je možné rozšířit využitím galerie o velikosti 29 m2, kterou je možné pojmout jako prostornou pracovnu, případně pro změnu dispozice na 5kk. Topení zajišťuje kombinace podlahového vytápění a elektrických přímotopů, pro úspornou a efektivní distribuci tepla po domě. Nemovitost je zabezpečena alarmem.

Vzhledem o okolní lesnaté krajině je lokalita zejména vhodná pro cyklisty a milovníky procházek. Pokud hledáte klidné a pohodlné bydlení s nadčasovým pojetím a přitom chcete zůstat v dosahu městských vymožeností, tento dům v Svinošicích by mohl být vaším novým domovem.

Pro více informací volejte makléře. Z důvodu splnění zákonné povinnosti uvádíme energetickou třídu G.



Nahoru