Vybírejte z nabídky 36 776 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+kk > Jinočany Zpět na přehled nabídek

OV, novostavba 2007, 2+kk/T, garážové stání, sklep, Jinočany

Prodejce

Makléř: Aleš Netušil

Telefon: 773 137 ...

E-mail: ales.net ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Jinočany (okres Praha-západ)

Za Devítkou

Byty, Byt 2+kk

235071

14.10.2024

neuvedeno

osobní

51 m2

80 m2

C - Úsporná

Cena: 6690000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: cena vč. provize rk 1
Prodejce

Makléř: Aleš Netušil

Telefon: 773 137 ...

E-mail: ales.net ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/8335.jpg

Myšák reality

Pod Slovany 1887/14, 128 00 Praha 2

www.mysakreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Bydlení na dobře dostupném místě, s příjemnou jihovýchodní orientací, nedaleko přírody. Místo, kam se budete po práci rádi vracet a kde se vám bude pohodlně žít dlouhá léta.

Nabízený byt se nachází ve vyvýšeném přízemí v novostavbě z roku 2007 s výtahem. Byt je ve velmi slušném stavu, lze v něm ihned bydlet, případně jej koupit a následně investičně pronajmout. Pojďme se na to podívat podrobněji.

Byt je dispozičně řešen jako 2+kk, o celkové užitné výměře 80 m2 (byt 51 m2 + terasa 27 m2 + sklep 2 m2). Vnitřní dispozice je prakticky a funkčně řešena.

V bytě je kuchyňská linka vč. spotřebičů, koupelna je vybavena vanou. Toaleta je vedena samostatně. V koupelně je místo na pračku. Prostorné vestavěné skříně v chodbě a ložnici. K bytu náleží garážové stání a sklepní kóje.

Novostavby jsou nesmírně pohodlné. V domě je vlastní kotelna, k dispozici kamerový systém. Samozřejmostí je výtah a také reprezentativní společné prostory. Klidné prostředí nabízí rezidentům posezení a vyžití pro děti, dále je v nejbližším okolí domu k dispozici prakticky veškerá občanská vybavenost.

Dobrá dostupnost na metro Zličín (busem cca. 9 min), případně na Smíchovské nádraží (vlak cca. 16 min) či na letiště (10 min). Byt je v osobním vlastnictví - hypotéka lze - s jejím vyřízením Vám rádi pomůžeme (spolupracujeme se všemi bankami na trhu).

V případě zájmu jsme pro Vás schopni zajistit lepší podmínky než u standartních nabídek. Slušně fungující SVJ jednoho vchodu. Garantujeme naprosto harmonický převod vlastnického práva k bytové jednotce + bezpečný převod kupní ceny - výběr schovatele (úschova kupní ceny) dle preference klienta.



Nahoru