Vybírejte z nabídky 36 928 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > vily > Rudná Zpět na přehled nabídek

Vila pro náročné: 3 bytové jednotky, špičková kuchyně, propojení bydlení s podnikáním, Rudná

Prodejce

Makléř: Kopecký Leo

Telefon: 733 586 ...

E-mail: kopecky@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Rudná (okres Praha-západ)

Na Panském

Domy, Vily

2024022

16.10.2024

3

698 m2

562 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 31990000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Kopecký Leo

Telefon: 733 586 ...

E-mail: kopecky@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9994.webp

KOPECKÝ RealEstate & Partners

Londýnská 730/59, Praha

kopecky-partners.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Představujeme vám jedinečnou příležitost vlastnit luxusní vilu o rozloze 562 m2, situovanou na pečlivě udržovaném pozemku o velikosti 698 m2 v prestižní lokalitě Rudná u Prahy. Tato výjimečná nemovitost nabízí dokonalou harmonii mezi prostorným rodinným bydlením, moderními technologiemi a strategickou polohou, která uspokojí i ty nejnáročnější klienty.

Vila je důmyslně rozdělena na tři samostatné bytové jednotky, což poskytuje neomezené možnosti využití. Ať už hledáte vícegenerační bydlení, prostor pro propojení domova s podnikáním nebo atraktivní investiční příležitost, tato nemovitost vám nabídne vše, co potřebujete.

Hlavní obytná jednotka vás přivítá prostorným obývacím pokojem s parketovou podlahou, kde dominantou místnosti je elegantní krb JOTUL, který vytváří útulnou atmosféru pro rodinná setkání či relaxaci po náročném dni. Moderní kuchyň je vybavena špičkovými spotřebiči značky De Dietrich, které uspokojí i ty nejnáročnější kulinářské nadšence. Kvalitní materiály a designové prvky dodávají interiéru nadčasovou eleganci a luxus.

Pro milovníky aktivního životního stylu nabízí vila domácí fitness centrum s vlastní saunou. Už nikdy nebudete muset opouštět pohodlí domova, abyste si zacvičili nebo si dopřáli zasloužený odpočinek. Vaše tělo i mysl vám poděkují za tento luxusní benefit.

Vila je obklopena pečlivě udržovanou zahradou se vzrostlou zelení, která poskytuje absolutní soukromí a klid. Přírodní jezírko s KOI kapry a sofistikovanou filtrací přidává zahradě jedinečný charakter a stává se místem pro meditaci a relaxaci. Velký vyhřívaný bazén, využívající tepelné čerpadlo a solární trubice, vám umožní koupání od jara do podzimu. Večerní atmosféru dotváří LED osvětlení, které promění zahradu v magické místo pro večerní posezení s rodinou či přáteli.

Vila je navržena s důrazem na energetickou úspornost a ekologii. Díky nízkoenergetickému standardu s energetickým štítkem B a použití izolace Baumit Resolution dosahuje dům vynikajících tepelně-izolačních vlastností. Solární trubice a dva plynové kotle přispívají k úspoře nákladů až o 50 %, což je nejen ekonomické, ale také šetrné k životnímu prostředí.

Rudná u Prahy je vyhledávanou lokalitou, která nabízí klidné bydlení s výbornou dostupností do centra Prahy. Díky blízkosti dálnice D5 a městské hromadné dopravy jste v metropoli během několika minut. V okolí najdete kompletní občanskou vybavenost - školy, školky, obchody, restaurace a sportovní zařízení.

Jedna z bytových jednotek je ideální pro zřízení kanceláře, showroomu či jiného podnikatelského zázemí. Můžete tak efektivně propojit svůj domov se svým podnikáním, ušetřit čas i náklady a zároveň mít vše pod jednou střechou.

Tato luxusní vila představuje unikátní kombinaci elegance, komfortu a praktických řešení, která uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Je ideální volbou pro top manažery, podnikatele a všechny, kteří hledají výjimečné bydlení v prestižní lokalitě.



Nahoru