Vybírejte z nabídky 35 731 nemovitostí od 522 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 1+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Pronájem kompletně zařízeného bytu, 22 m2, Dětská ul., Praha 10 - Strašnice

Prodejce

Makléř: Jan Kašpar

Telefon: 603 552 ...

E-mail: kaspar@k ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Praha (okres Praha 10)

Dětská

Byty, Byt 1+kk, garsonka

N139529

14.10.2024

1 (dům má 5 podlaží)

osobní

22 m2

22 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 13000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + poplatky dle vlastní spotřeby cca 2.400 Kč/měs. 1
Prodejce

Makléř: Jan Kašpar

Telefon: 603 552 ...

E-mail: kaspar@k ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9607.jpg

Kašpar Nemovitosti, s.r.o.

Komunardů 25/1130, 170 00 Praha 7 - Holešovice

www.kasparnemovitosti.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízím k pronájmu malý a útulný byt vzdálený pouhých 15 minut od centra Prahy. Byt je ideální pro 1 osobu a je zařízen vším, co potřebujete pro pohodlné bydlení. Je zde lednička, televize, elektrický vařič, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, pračka i fén. Dále šatní skříň, botník a komoda, pohodlné rozkládací dvoulůžko, jídelní stůl se židlemi a konferenční stolek. Na podlaze dřevěné parkety.

V bytě je dále k dispozici vysokorychlostní internet a TV se základními programy od Vodafone (není zahrnuto v ceně). Garsonka se nachází v 1. podlaží (hodně zvýšené přízemí) klidného a udržovaného činžovního domu. Okna jsou situována do tiché jednosměrné ulice plné zeleně a vzrostlých stromů, na protější straně ulice jsou řadové domy se zahradami. K bytu dále náleží sklep v suterénu domu. Sousedé v domě i v okolí jsou velmi přátelští.

Za domem je malý parčík a v okolí je dostatek obchodů, restaurací, pošta apod. Klidná ulice plná zeleně, zastávka tramvaje necelou 1 min. od domu, stanice metra zhruba 5 min. chůze. Tramvají nebo metrem se dostanete jednoduše ve dne i v noci přímo do centra města. V blízkém okolí najdete jak malé obchůdky, kavárny, cukrárny a restaurace, tak supermarkety (Billa, Albert), posilovnu apod.

Tramvajová zastávka "Solidarita", stanice metra A "Želivského" 4 minuty tramvají, stanice metra A "Strašnická" 2 minuty. Bezproblémové parkování u domu (modrá zóna). Cena nezahrnuje poplatky za služby dle vlastní spotřeby ve výši cca 2.000,-Kč/měs. a vlastní spotřebu elektřiny (cca 400,-Kč/měs.) - elektroměr bude převeden na nájemce. Vratná kauce 20.000 Kč, neplatíte provizi. K nastěhování na konci listopadu.



Nahoru