Vybírejte z nabídky 36 494 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Prostorný byt 3+kk se zasklenou lodžií, komorou a sklepem, Praha 6 - Řepy

Prodejce

Makléř: Mgr. Krůčková Petra

Telefon: 420 604 ...

E-mail: petra.kr ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 6)

Nevanova

Byty, Byt 3+kk

920315

14.10.2024

5 (dům má 8 podlaží)

osobní

70 m2

70 m2

C - Úsporná

Cena: 7990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Mgr. Krůčková Petra

Telefon: 420 604 ...

E-mail: petra.kr ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2121.webp

CENTURY 21 Stereo Reality

Rumunská 18/22, 120 00 Praha 2

www.century21.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte bezpečné bydlení v oblíbené pražské lokalitě s vynikající dostupností do centra města? V rámci našeho All inclusive servisu vám ke koupi nabízíme prostorný byt v osobním vlastnictví, o dispozici 3+kk, ploše 70 m2 a zasklenou lodžií 7 m2, nacházející se v 5. patře zatepleného panelového domu, Praha 6 - Řepy.

Dispoziční řešení poskytuje předsíň s vchodovými bezpečnostními dveřmi a vestavěnou šatní skříní, dále zděnou koupelnu s rohovou vanou, a samostatné WC. Prosvětlený otevřený obývací prostor propojený s kuchyňským koutem a prostorem pro jídelní stůl, poskytuje ideální místo pro společně strávené chvíle všech členů rodiny. Z obývacího pokoje vede vstup na zasklenou lodžii s jižní orientací a pěkným výhledem do okolní nízké vilové zástavby. Kuchyně je kompletně vybavená spotřebiči (plynový sporák, elektrická trouba, digestoř, vysoká lednice s mrazákem). Dále jsou k dispozici 2 samostatné pokoje, s okny směrovanými na chladnější sever. K uložení potřebných věcí vám skvěle poslouží komora/šatna, kde je nyní umístěna i pračka - a našel by se tu prostor případně také pro sušičku prádla. Byt se dle domluvy nabízí včetně vybavení viz fotografie. K bytu náleží také sklep 3,5 m2.

Byt prošel rekonstrukcí - změna dispozice, nové zdi, nové podlahy, zděná koupelna a WC, nové rozvody elektřiny (2007), nové stoupačky v celém domě (2005), V bytě jsou plastová okna, topení je dálkové ústřední, internet - zaveden optický kabel. Do bytu je zaveden plyn. Podlahové krytiny - plovoucí podlaha, dlažba. Parkování je možné kolem domu.

Dům je zateplený, vchod do domu je střežen bezpečnostními kamerami. Přímo u domu je malé dětské hřiště. Nedaleko domu se nachází tramvajové zastávky, obchodní centrum, služby, McDonalds, restaurace, pošta, lékárna, škola, školka atd.

Aktuální měsíční zálohy: 6.650 Kč (z toho fond oprav 1.710 Kč). SVJ je velmi dobře fungující a komunikující - bez dluhů, s úspory a plány na další renovaci domu.

Řepy jsou známé svou klidnou a bezpečnou atmosférou, ideální pro rodinný život. Je to vhodná lokalita především pro rodinné bydlení s maximálním komfortem. Tato vyhledávaná čtvrť nabízí jedinečné spojení městského života s přírodou - okolí je plné zeleně, parků a dětských hřišť, což ocení zejména rodiny s dětmi a milovníci sportovních venkovních aktivit. Nedaleko se nachází oblíbený přírodní park Košíře-Motol, který je ideální pro procházky i sportovní aktivity. Skvělá dopravní dostupnost do centra Prahy a zároveň klidné a bezpečné prostředí dělají z této čtvrti ideální místo pro život. V blízkosti se také nachází vlakové nádraží Praha-Zličín - směr Kladno nebo Praha-Masarykovo nádraží.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem - díky exkluzivním podmínkám u bankovních institucí vám náš finanční a majetkový poradce, přítomný na prohlídkách, podá veškeré informace spojené s financováním a zároveň s vámi vyřídí veškeré náležitosti s procesem spojené.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat naši makléřku - ráda vás přivítá na nezávazné prohlídce. Budeme se těšit na setkání právě s vámi.



Nahoru