Vybírejte z nabídky 36 371 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 1+1 > Planá nad Lužnicí Zpět na přehled nabídek

Slunný byt 1+1 v Plané nad Lužnicí - klidné bydlení s výbornou dostupností., Planá nad Lužnicí

Prodejce

Makléř: Machálková Dina

Telefon: 420 226 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Planá nad Lužnicí (okres Tábor)

Průmyslová

Byty, Byt 1+1

919747

15.10.2024

3 (dům má 5 podlaží)

osobní

39 m2

39 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3130000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Machálková Dina

Telefon: 420 226 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10061.webp

CENTURY 21 4fin Reality

Na Hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4

www.4finreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte klidné bydlení s výbornou dostupností do Sezimova Ústí 2? Tento slunný byt 1+1 v Plané nad Lužnicí by mohl být přesně to, co hledáte! Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví, který se nachází ve 3. patře čtyřpatrového panelového domu s výtahem. Byt má celkovou plochu 39 m2 a je vybaven plovoucími podlahami v obytných místnostech a dlažbou na WC a v koupelně. Koupelna je vybavena vanou a WC je samostatný. Kuchyňská linka je funkčně zařízena elektrickým sporákem a troubou.

Byt nabízí neprůchozí pokoje, což poskytuje komfortní uspořádání a soukromí v každé místnosti. Ze společné chodby je přístup na balkon, který je sdílený s jedním dalším bytem, přičemž každý má vlastní klíč. Na chodbě je rovněž k dispozici uzamykatelná skříň pro další úložné prostor. K bytu náleží také sklepní koje, která je umístěna ve sklepních prostorách domu. Dům navíc disponuje kolárnou a kočárkárnou, které jsou k dispozici pro obyvatele domu.

Panelový dům je zateplen a vybaven kamerovým systémem pro vyšší bezpečnost. Je napojen na dálkové vytápění a teplou vodu. Parkování je možné na veřejném parkovišti přímo u domu. Výhodou je blízkost zastávky MHD a snadný přístup na dálnici. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení s dobrou dostupností.

V blízkosti se nacházejí základní a mateřské školy, stejně jako střední škola. Pro sportovní aktivity jsou k dispozici fotbalová a tenisová hřiště a házenkářský areál. Kulturní možnosti zahrnují kino, letní kino a kulturní dům s divadelním sálem, loutkovým divadlem a galerií. Další možnosti pro volnočasové aktivity jsou hvězdárna a koupací biotop. V okolí města najdete historické památky, jako Kozí hrádek a areál vládních vil prezidenta Edvarda Beneše.

Pro zdravotní péči je k dispozici poliklinika a lékárna. Pošta a obchody s potravinami v okolí jsou další výhodou. Na příjemné posezení můžete navštívit místní kavárny a restaurace. Příroda v okolí nabízí krásná místa jako Luna, Luční rybník a přírodní park Turovecké lesy, ideální pro relaxaci a procházky.

Poznámka: Nábytek není součástí prodeje, majitelé již byt vyklidili.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky!



Nahoru