Vybírejte z nabídky 36 622 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej, byty/3+1, 135 m2, Stodůlky, 15500 Praha 5 [ID 65269]

Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 5)

Medunova

Byty, Byt 3+1

65269

14.10.2024

7 (dům má 0 podlaží)

osobní

neuvedeno

neuvedeno

B - Velmi úsporná

Cena: 18890000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1188.webp

Realityspolu

Avenir Business Park Radlická 751/113E, 158 00 Praha 5

realityspolu.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Je mi ctí Vám nabídnout k prodeji rezidenční byt o dispozici 3+1 s moderním designem v atraktivní lokalitě Praha - Stodůlky.

Byt se nachází v rezidenčním projektu ISAAC Newton House, který byl dokončen v roce 2019 a byl navržen především s důrazem na soukromí a prostornost.

Bytová jednotka se nachází v 8. patře, celková plocha včetně terasy činí 135 m2. Díky nadčasové rekonstrukci a pozornosti k detailům se v bytě snoubí elegance s funkčností.

Pojďme si tedy v krátkosti projít, co Vás v tomto bytě čeká. Už při vstupu Vás zaujme velmi prostorná chodba, která je otevřená téměř do všech pokojů. Nachází se zde prostorná ložnice s vlastní koupelnou a toaletou. Dále je tu prostorný obývací pokoj, oddělená komora a koupelna se zděným sprchovým koutem značky Bartosini. Koupelna zaujme na první pohled, ale těžko se mi hledají slova, jak ji blíže popsat.

Přesuňme se do kuchyně a jídelny. Kuchyň byla vyrobena na míru Dieter Knoll s dřevěnými vypínači a zásuvkami, kde byl opravdu kladen důraz na každý detail. Z kuchyně máme vstup na terasu s úchvatným výhledem do okolí. Na terase jsou zásuvky a osvětlení a samozřejmě dostatek prostoru na gril či vířivku, je zde také kompletní příprava na klimatizaci. Dostaneme se k poslednímu pokoji, který může sloužit jako kino nebo jako ložnice.

Pro lepší představu o nemovitosti Vám zde přikládám půdorys.

K bytu náleží parkovací stání v garáži, které je již započítané v ceně nemovitosti.

Tento úchvatný byt je vhodný pro někoho, kdo hledá luxus, ale zároveň prakticky řešený byt, navíc v lokalitě, kde máte vše na dosah ruky.

Bytový dům se nachází jen 250 m od stanice metra B - Stodůlky a v blízkosti několika autobusových zastávek. Výborná dopravní dostupnost na letiště a Pražský okruh. Nedaleko je také obchodní centrum Homepark.

Mohl bych psát dále o této výjimečné nemovitosti, možná bych mohl napsat i knihu, ale je lepší se přesvědčit osobně. Pro tuto nemovitost se hodí jeden citát: Oči to vidí, srdce to cítí, ale vyfotit se to nedá, to musíte zažít.

Proto neváhejte a zavolejte mi, rád Vás provedu tímto skvostným bytem, protože teprve na prohlídce pochopíte kvalitu zpracování tohoto bytu.

První prohlídkový den se uskuteční v neděli 20. října. Rád Vás provedu tímto bytem, dodám všechny dokumenty a případně Vám pomohu s financováním.

Majitel si vyhrazuje právo na výběr kupujícího dle svých zvolených kritérií.




Prodej bytu 3+1 Praha 5, Stodůlky na Eurobydleni.cz


Nahoru