Vybírejte z nabídky 36 609 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej komerční > výrobní prostory > Chrastava Zpět na přehled nabídek

Výrobně-skladovací areál firmy zabývající se likvidací odpadů, Chrastava

Prodejce

Makléř: GENERA s.r.o.

Telefon: 774 133 ...

E-mail: info@gen ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Chrastava (okres Liberec)

Komerční, Výrobní prostory

N01289

14.10.2024

osobní

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 18000000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: cena k jednání 1
Prodejce

Makléř: GENERA s.r.o.

Telefon: 774 133 ...

E-mail: info@gen ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1857.webp

GENERA s. r. o.

Husova 1354/49, Liberec

www.genera.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodáme starší areál, který vlastní firma zabývající se sběrem surovin, likvidací technologických celků, výkupem surovin, ekologickou likvidací autovraků, kontejnerovou dopravou a likvidací odpadů.

Celková výměra prodávaných pozemků je cca 10.330 m2, z toho plocha zastavěná budovami činí cca 2.000 m2. Areál tvoří hlavní budova, hala/garáž, zpevněné pozemky nádvoří, parkoviště a další pozemky oddělené silnicí.

Areál leží přímo u hlavní průjezdní silnice Andělskou Horou - Chrastavou a nájezd na rychlostní silnici R35 / E442 se nachází cca 2 km daleko. Příjezd pro kamionovou dopravu je možný. V areálu je funkční mostová váha o nosnosti 30 tun.

Hlavní budova je jedno až třípodlažní, postavená do tvaru písmene U, o celkové zastavěné ploše cca 1.750 m2. Jedná se o masivní zděnou stavbu se dvěma řadami sloupů v halách. Budova zahrnuje dílny, sklady, denní místnost, umyvárnu a sociální zázemí.

V části 1. patra budovy bylo vybudováno 8 převážně malometrážních bytů, které jsou pronajímány (celková rekonstrukce, včetně nových oken). Část dílen v přízemí je pronajata několika firmám. Vlastník užívá zbytek budovy včetně pater k montážním pracím a ke skladování materiálu. V budově je nákladní výtah bez revizí. Do hal v přízemí je vjezd vraty v úrovni terénu. Střechy na celém objektu byly kompletně vyměněny včetně samonosné konstrukce (příhradové vazníky), proto v patře pod střechou je možné podpůrné sloupy zcela odstranit. Část stropů je klenbová/hurdisková, část z masivních dřevěných fošen.

Skladová hala / garáž je přízemní stavba o zastavěné ploše 255 m2. Hala může být temperovaná na nezámrznou teplotu. Vstup zajištěn několika velkými vraty v úrovni terénu.

Inženýrské sítě: elektrická energie: 230/400 V, připravený nový přívod 3 x 160 A; pitná voda: městský řad; kanalizace: ČOV s přepadem do řeky; zemní plyn: městský řad; vytápění: ústřední, teplovodní, kotelna na TP (2 x automatický kotel 50 kW), akumulační nádrž 4 m3.

Areál se nachází v územním plánu v plochách smíšených aktivit (A) s přípustným využitím pro výrobu zejména nerušící výrobu, sklady, opravny, zemědělské a lesnické služby, zahradnictví, skleníkové areály, technické služby města, komerční administrativu.



Nahoru