Vybírejte z nabídky 36 475 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Zábřeh Zpět na přehled nabídek

Prodej 3+1, 72 m, Zábřeh

Prodejce

Makléř: Jana Effenbergerová

Telefon: 733 644 ...

E-mail: effenber ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Zábřeh (okres Šumperk)

Československé armády

Byty, Byt 3+1

J10366

14.10.2024

3 (dům má 4 podlaží)

osobní

neuvedeno

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3380000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Jana Effenbergerová

Telefon: 733 644 ...

E-mail: effenber ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2300.jpg

JUSTO Česká republika

Kodaňská 1441/46, 101 00 Praha 10

www.justo.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte pěkný a útulný byt v blízkosti centra pro bydlení? Máme pro Vás řešení. V zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt 3+1 o celkové velikosti 72 m2 se zděným jádrem.

V předsíni bytu jsou vestavěné skříně s velkým úložným prostorem. Koupelna má světlý obklad a zděné jádro s vanou, umyvadlem a místem pro pračku. Pračka je nyní k dispozici. Toaleta je řešena samostatně. V kuchyni je prostorná kuchyňská linka po obou stranách kuchyně, tak aby nabídla maximum využitelného prostoru.

Jsou zde vestavěné spotřebiče - horkovzdušná trouba, plynový sporák, digestoř, myčka, dřez, mikrovlnná trouba a lednice s mrazákem. Všechny spotřebiče zde mohou zůstat. Světlý a prostorný obývací pokoj má místo pro jídelní stůl, sedačku a balkon. Z balkonu je krásný výhled na Jeseníky.

Za obývacím pokojem je ložnice s manželskou postelí, která zde může zůstat. Naproti ložnice je dětský pokoj, který má připravený vývod pro chůvičku u dětské postýlky. Pro větší komfort a pohodlí je mezi pokoji umístěna šatna nebo pracovna. V bytě jsou rozvody elektřiny částečně v mědi, voda v plastu. Na podlaze je vinyl nebo dlažba. Byt je celý laděný do světlých barev. K bytu náleží sklepní kóje.

Pro ohřev teplé užitkové vody a topení slouží vlastní plynová kotelna v domě. V domě jsou společné prostory - kolárna a kočárkárna. V bezprostřední blízkosti bytu jsou všechny služby - obchody, škola, školka, lékař, centrum, autobus.

V případě zájmu s financováním koupě tohoto bytu rádi pomůžeme zdarma, vlastním finančním partnerem. Pokud Vás byt zaujal, volejte makléři nabídky a sjednejte si vhodný termín prohlídky. Rádi Vám byt představíme na osobní prohlídce. Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvhodnějšího zájemce.



Nahoru