Vybírejte z nabídky 36 609 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Praha Zpět na přehled nabídek

Byt 3+1, 85m2, 2x lodžie 13 m2 s jedinečným výhledem na Prahu, Praha

Prodejce

Makléř: Tereza Tomášková

Telefon: 778 401 ...

E-mail: tereza.t ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 1)

Pod dálnicí

Byty, Byt 3+1

RS313282

14.10.2024

neuvedeno

družstevní

neuvedeno

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 7890000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: + 1 % (+DPH) provize 1
Prodejce

Makléř: Tereza Tomášková

Telefon: 778 401 ...

E-mail: tereza.t ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/7156.jpg

Realitní samoobsluha s.r.o.

Osadní 1053/28, 170 00 Holešovice, Praha7

www.realitni-samoobsluha.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji družstevní byt v monolit-betonové stavbě (ne panel) o dispozici 3+1 s jedinečnými panoramatickými výhledy na Prahu a možností park. stání na pozemku družstva. Byt si můžete zrekonstruovat dle vlastního stylu. Anuita je splacená.

Celková výměra bytu je 84,64 m2 včetně dvou lodžií 13,1 m2 a komory na chodbě 1 m2 (čistá podlahová plocha bytu 70,54 m2). Byt nabízí praktické uspořádání s oddělenou kuchyní a prostornou chodbou. K dispozici je spousta úložných prostor, což uvítá i početnější rodina. Byt je v původním stavu s novými dveřmi a vyměněnými plastovými okny. Má zděné jádro a v pokojích jsou krásné dubové podlahy. Lodžie jsou prostorné a zasklené. Byt je světlý a umístěn v 18. NP s krásnými výhledy a s orientací na západ.

Dobře je řešena i dispozice bytu, který sousedí jen s jednou stěnou vedlejšího bytu. Dům je udržovaný a pravidelně se do něj investuje: zateplená fasáda, dva nové výtahy, nově zrekonstruovaný vestibul, vyměněné stoupačky. Klasifikační třída energetické náročnosti C. U vchodu je nový kamerový systém pro bezpečnost. Pokud potřebujete garáž, tak pod domem jsou garáže v soukromém vlastnictví a čas od času se prodávají, anebo pronajímají.

Lokalita v okolí stanice metra Kačerov sousedící s nově vystaveným městem ve městě od Passerinvest je díky své snadné dopravní dostupnosti a dobré občanské vybavenosti velmi žádaná. Na stanici metra dojdete za 3 minuty pěšky. Zastávka autobusu je do 100 metrů od domu. Protože se jedná o byt velmi vhodný pro rodinné bydlení, musíme zmínit také velmi dobrou vybavenost lokality školami, školkami, lékařskými ordinacemi i sítí různých obchodů a dalších služeb. Např. Základní škola Na Líše a její sportoviště je od domu ani ne 500 metrů. MŠ Olivka je přímo před domem.

Měsíční poplatky včetně tepla a fondu oprav jsou velmi nízké cca 4.500 Kč plus elektrická energie.




Prodej bytu 3+1 Praha 1 na Eurobydleni.cz


Nahoru