Vybírejte z nabídky 36 622 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej komerční > výrobní prostory > Příbram Zpět na přehled nabídek

Výrobní závod 1.500 m2, 580 m2 kanceláře a příslušenství, vše na pozemku s výměrou 7.637 m2, Příbram

Prodejce

Makléř: Tomáš Lenner

Telefon: 725 896 ...

E-mail: tomas.le ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Příbram (okres Příbram)

Dělostřelecká

Komerční, Výrobní prostory

N03897

14.10.2024

osobní

neuvedeno

B - Velmi úsporná

Cena: na dotaz v RK
Poznámka k ceně: vč. advokátního servisu a úschovy, vč. provize RK 1
Prodejce

Makléř: Tomáš Lenner

Telefon: 725 896 ...

E-mail: tomas.le ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/7209.jpg

Tomáš Lenner

Edvarda Beneše 313, 261 01 Příbram VII

www.realitylenner.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Jedná se o moderní novostavbu pro výrobu kosmetických produktů, po kolaudaci z roku 2021, v průmyslové zóně na okraji města Příbram, v ulici Dělostřelecká, pouze 50 km od Prahy.

Prostory pro výrobu cca 1.500 m2 a v 1. patře se dále nacházejí převážně kancelářské prostory cca 300 m2 + cca 280 m2 příslušenství.

Stavba splňuje veškeré parametry pro podnikání v oboru výroby kosmetiky.

Prodávající firma E.Mi -International s.r.o. je na trhu 12 let, mezinárodní značka stylové studiové manikúry, oblíbená u superhvězd, lídrů nehtového průmyslu a módních návrhářů ve 36 zemích po celém světě. V ČR od roku 2012 v segmentu B2B. V případě zájmu by mohla firma v objektu i dále pokračovat formou dlouhodobého nájmu za zajímavé nájemné, více info v RK.

Prodávající splňuje mezinárodní normy kvality a výroba je certifikována a probíhá v souladu s mezinárodními normami kvality GMP A ISO.

Typy výroby: kosmetika pro manikúru a pedikúru, kosmetika pro péči o tělo.

V přízemí areálu cca 1.500 m2 se nacházejí: sklad (hotových výrobků, surovin a obalu, hořlavých materiálů, hořlavých surovin, prostor pro plnění hořlavých materiálu, prostor pro plnění kosmetických přípravků, laboratoř - prostor pro plnění a balení, prostor pro expedici a příjem zboží, jídelna pro zaměstnance, pánské a dámské šatny, sklad inventáře, technické místnosti atd.).

V první patře areálu se nachází cca 300 m2 kancelářských prostor a příslušenství: oddělení nákupu, oddělení kvality, vedoucí výroby, kancelářské místnosti, 3 archiv, zasedací místnost, serverovna, kuchyňka atd.

Areál je přístupný po novější asf. komunikaci a je napojen na obecní sítě (vodovod na hranici pozemku, kanalizace a plynovod) vlastní vydatný vrt 40 m (150 mm), internet s Wifi.

Zastavěná plocha cca 1.514 m2, prefabrikovaný železobetonový skelet o dvou nadz. podlaží a ploché střeše. Střešní krytina je tvořena pásy z SBS modifikovaného asfaltu. Obvodový plášť je postaven z izolačních sendvičových panelů Goldbek, zasklení kvalitními plastovými a hliníkovými okny vč. izol. trojskel. Areál byl postaven firmou s několikaletými zkušenostmi.

Provedení a vybavení objektu je výrazně nadstandardní, objekt je ve výborném stavu a splňuje nadstandardní vybavení vycházející z technologie výroby kosmetických produktů. (např. řízená vzduchotechnika vč. měření, protipožární ochrana, technologie detekce a signalizace výparů nebezpečných látek s registrací prostorových teplot. Zálohové napájení technologie, regulace kaskády kotlů Buderus s poruchovou regulací atd.)

Ideální i pro jinou výrobu s podobným zaměřením.

Dále mimo jiné: příprava pro venkovní el. stínění, rekuperace vzduchotechnika, alarm vč. dálkového hlídání, LED osvětlení, úpravna vody, nádrže pro případ požáru, ÚT s VK radiátory a částečně podlahové topení, elektrostaticky vodivá podlaha v části objektu, atd.

V případě zájmu Vám rádi můžeme pomoci vyřídit financovaní.




Prodej výrobního prostoru Příbram na Eurobydleni.cz


Nahoru