Vybírejte z nabídky 36 923 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Cheb Zpět na přehled nabídek

Prodej novostavby v Chebu

Prodejce

Makléř: Natália Fajfrlíková

Telefon: 702 889 ...

E-mail: natalia@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Cheb (okres Cheb)

Na Svahu

Domy, Rodinné domy

N2169

14.10.2024

2

758 m2

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 8500000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Natália Fajfrlíková

Telefon: 702 889 ...

E-mail: natalia@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/8844.jpg

Realitní kancelář Sedláček s.r.o.

Slezská 954, 356 01 Sokolov

www.rk-sedlacek.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu o dispozici 3+kk s užitnou plochou více než 150 m2, která byla zkolaudována v roce 2023. Tento dům je postavený v nadčasovém stylu, který kombinuje moderní komfort s tradičními prvky. Stavba byla zahájena v roce 2019 a při její realizaci byly použity kvalitní materiály.

Dům se nachází na pozemku o rozloze 758 m2 a nabízí velkou terasu s pěkným výhledem na město, ideální pro rodinné posezení či relaxaci.

Interiér domu je promyšlený do posledního detailu. Podkroví je plně obytné, což dává možnost využití jako ráj pro děti. Dům má dostatek úložného prostoru pro všechny potřeby rodiny. Součástí vybavení je moderní topení čerpadlem a podlahové topení, které zajišťují příjemnou tepelnou pohodu po celý rok. Navíc jsou zde instalována kamna s průduchy pro dodatečné vytápění a atmosféru.

Nemovitost je dřevostavba, což zaručuje nejen ekologickou šetrnost, ale také příjemné klima v interiéru. Lokalita je velmi žádaná, s dobrou adresou a veškerou občanskou vybaveností v dosahu.

V případě zájmu o prohlídku nebo další informace nás neváhejte kontaktovat. Tato nabídka je výjimečná příležitost pro ty, kdo hledají kvalitní a stylové bydlení v srdci Chebu.

Díky tomu, že vám jako hypoteční specialistka najdu pro nejvýhodnější hypotéku na trhu, budete mít opravdu komfort kompletních služeb a koupi bez starostí.




Prodej rodinného domu Cheb na Eurobydleni.cz


Nahoru