Vybírejte z nabídky 36 622 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem komerční > hotely a penziony > Žatec Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Hotel, pension, Žatec

Prodejce

Makléř: Elizabeth Novotná

Telefon: 725 814 ...

E-mail: reality@ ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Žatec (okres Louny)

Oblouková

Komerční, Hotely a penziony

1972

15.10.2024

288 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 10000 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Elizabeth Novotná

Telefon: 725 814 ...

E-mail: reality@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5103.jpg

Ceret Reality

Volyňských Čechů 837, 43801 Žatec

www.ceret.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení nabízíme k pronájmu stylovou restauraci, umístěnou v budově vyhledávaného hotelu, přímo v centru města. Pronájem zahrnuje komerční prostory o ploše 288 m2 a veškeré movité vybavení a zařízení.

Restaurace je v budově známého a dlouhodobě využívaného hotelu, je přístupná jak pro veřejnost, tak hotelovým hostům. Svojí velikostí a umístěním lze v objektu pořádat rauty, společenské a rodinné akce, koncerty, klubové akce, firemní workshopy, atd. Celý hotelový komplex včetně restaurace prošel v minulosti rekonstrukcí. Hoteloví hosté jsou zejména zástupci firem (manažeři a zákazníci) z blízké průmyslové zóny i turisté.

Interiér hotelové restaurace je zařízený s odkazem na historii města s bohatou tradicí vaření piva a pěstováním chmele. Celý prostor restaurace je laděn originálními doplňky s chmelovými a pivními motivy, je vybaven také dřevěným nábytkem značky TONN a nyní poskytuje 50 míst k sezení + společenský kout.

Součástí restaurace jsou následující prostory: vstupní chodby, sociální zázemí pro hosty, restaurace + taneční parket (119 m2), výdejní a mycí prostor (27 m2), kuchyně (25 m2), sklad, sklad potravin, sklad nápojů, fritovací sklad, sklad obalů a odpadu, mycí kout, šatna a sociální zázemí pro personál.

Restauraci tvoří samostatný funkční celek. Prostory mají vlastní klimatizaci, samostatné vytápění a ohřev TUV (plynovým kotlem s rozvody), oddělené měřiče energií. Součástí ceny prodeje je přenechání veškerého vybavení restaurace, které také tvoří: barový pult s výčepem, dřevěné stoly a židle, myčky, sporáky, mikrovlnné trouby, lednice, konvektomat, ledovač, veškerý nerezový gastro nábytek a zařízení.

Zvýhodněná cena pronájmu na 6 měsíců 10.000,-Kč / měsíc + zálohy na energie při jednání. Kauce ve výši 100.000,- Kč.

Využijte potenciál historického města Žatec, které je díky živým akcím, jako je například tradiční žatecká Dočesná, Chmelfest, Nafest vyhledávanou lokalitou. Také díky aktivnímu rozvoji a obnově památek jako např, Mederův dům, Chmelařské muzeum, Synagoga (druhá největší v ČR) je Žatec vyhledávanou lokalitou. Od roku 2023 je centrum města Žatec zapsáno do Seznamu světového dědictví UNESCO. V průmyslové zóně Triangle (vzdálenost od Žatce autem 6 min) probíhají výrobní a obchodní aktivity a další investiční rozvoj.

Pro bližší informace a detaily, stejně tak pro osobní prohlídku, kontaktujte makléře.



Nahoru