Vybírejte z nabídky 36 658 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Hřivice Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu,Touchovice, Hřivice

Prodejce

Makléř: Kajnar Jiří

Telefon: 608 765 ...

E-mail: jiri.kaj ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Hřivice (okres Louny)

Domy, Rodinné domy

100867

15.10.2024

692 m2

195 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 9800000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Kajnar Jiří

Telefon: 608 765 ...

E-mail: jiri.kaj ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9597.jpg

Profit reality

Novodvorská 288/75, Praha

www.profitreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji rodinný dům o velikosti 4+kk po velmi kvalitní a nákladné rekonstrukci. Dům je zateplený šedým polystyrenem o tloušťce 20cm, je podřezaný a vybavený zónovým podlahovým topením. Dům má novou střechu s dvojitým bedněním a krytinou SATJAM Rapid DeLuxe s životností 80 let.

V přízemí domu tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, dětský pokoj, koupelna s vanou a sprchovým koutem, toaleta, technická místnost s elektrokotlem, předsíň, chodba a komora (spíž). 1.patro tvoří jedna velká místnost s možností přestavby na 2 pokoje, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, úložný prostor a velká terasa (59 m2).

Na pozemku stojí dvougaráž s novým krovem a střechou, nádrž na dešťovou vodu (8m³) a vlastní studna s čerpadlem.

Dům disponuje novou kanalizační přípojkou, novými rozvody elektřiny (i v dvougaráži), novou internetovou přípojkou, podlahovým topením na dálkové ovládání, velmi kvalitními interiérovými dveřmi Sepos, zásuvkami a vypínači Schneider a italskou dlažbou.

Dům je umístěný ve velmi klidné části obce. Obec Touchovice se nachází v srdci lounského Podlesí na okraji Přírodního parku Džbán, v obci je naučná stezka a přírodní zajímavost Touchovická stráň. Dopravní obslužnost zajišťuje autobusové a vlakové spojení. Přibližně 10 minut trvá cesta autem do Loun.

Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který můžeme zprostředkovat. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat pro bližší informace či prohlídku.



Nahoru