Vybírejte z nabídky 36 612 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 4+kk > Olomouc Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu 4+kk / Olomouc - gen. Píky

Prodejce

Makléř: Čunderlová Naďa

Telefon: 603 177 ...

E-mail: nada@met ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Olomouc (okres Olomouc)

gen. Píky

Byty, Byt 4+kk

456/24

15.10.2024

7 (dům má 8 podlaží)

osobní

98 m2

98 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 9490000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání 1
Prodejce

Makléř: Čunderlová Naďa

Telefon: 603 177 ...

E-mail: nada@met ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2003.webp

Metr2 reality s.r.o.

Litovelská 1340/2C, 779 00 Olomouc

www.metr2reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

```

Hledáte krásný, slunný a prostorný byt v blízkosti centra města? Ve výhradním zastoupení majitelů si Vám dovolujeme nabídnout k prodeji nadstandardní byt o dispozici 4+kk v novostavbě bytového domu v Olomouci - Řepčíně. Byt má výměru 98 m2 a je velmi dobře dispozičně řešen - prostorná vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na zastřešenou terasu, tři neprůchozí pokoje, koupelna, samostatné WC a šatna, dvě terasy - jedna o výměře 10,15 m2, druhá menší o výměře 6,75 m2 a komora na patře. Byt se nachází v 7. NP domu s výtahem.

V bytě bude zůstávat nadstandardní kuchyňská linka vyrobená na míru včetně vestavěných spotřebičů (lednice s mrazákem, indukční deska, trouba, myčka), obývací prostor je zařízen jídelním stolem se židlemi, úložnými prostory, TV stolkem, klimatizací. V ložnici je prostorná vestavěná šatní skříň a taktéž klimatizační jednotka. V celém bytě zůstává designové osvětlení. V praktické komoře je regálový systém.

V koupelně se nachází vana, 2x umyvadlo a wc + je v bytě další samostatné wc s umyvadlem. Byt je velmi slunný a vzdušný s výhledem na okolní krajinu a město. Zvláštností jsou vysoké stropy. Velmi nízké náklady na bydlení - cca 3 660,- Kč + zálohy na elektřinu. Byt se nachází ve velmi oblíbené a žádané lokalitě s velmi dobrou občanskou vybaveností v bezprostřední blízkosti (obchodní centrum CITY a hypermarket Globus, velmi dobrá dostupnost do centra města). K dispozici je byt ihned. PENB nedodán, z tohoto důvodu uváděna en. tř. G.

```



Nahoru