Vybírejte z nabídky 36 596 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Babice

Prodejce

Makléř: Ing. František Mach

Telefon: 774 774 ...

E-mail: frantise ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Domy, Rodinné domy

13697

15.10.2024

1

1 547 m2

100 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 8197000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. František Mach

Telefon: 774 774 ...

E-mail: frantise ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte pro svou rodinu dům, který je ideálně situován v srdci Jihočeského kraje? Pokud ano, tak věřím, že tato nabídka vás bude určitě zajímat. Dům, který je připraven k okamžitému nastěhování disponuje zastavěnou plochou 130 m2 a nabízí dispozici 4+kk a navíc se nachází v lokalitě s uchvacující přírodou, ale především pak skvělou dostupností do okolních měst.

Srdcem této nemovitosti a zároveň místem, kde se setkává celá rodina je obývací pokoj. Je navržen tak, aby tvořil otevřený a vzdušný prostor, na který plynule navazuje kompletně vybavená kuchyň. Dispozice dále sestává ze dvou dětských pokojů, ložnice, koupelny s toaletou, vstupní části s navazující chodbou, která současně zajišťuje dostatek úložných prostor a nad rámec toho ještě další samostatnou toaletou. V celém domě byla použita kvalitní dřevěná podlaha, která interiéru dodává přírodní a elegantní vzhled a nabízí i dlouhou životnost.

Dům byl postaven z kvalitních materiálů včetně cihel značky Porotherm (o tloušťce 30 cm), které jsou doplněny izolační vrstvou z polystyrenu (o tloušťce 16 cm). Střecha je navíc zateplena minerální vatou (o tloušťce 40 cm) a dále je dům vybaven kvalitními okny s trojskly. To vše přispívá k nízké energetické náročnosti, která je dnes jedním z klíčových faktorů pro moderní bydlení.

A co je na tom všem nejlepší? Tento dům čeká je na to až si vezmete své osobní věci a můžete zde začít nový život. Jediná příjemná povinnost, která vás zde čeká, je dokončení zahradního jezírka a terasy. Finální podobu si můžete přizpůsobit přesně podle svého vkusu a dotvořit zahradu k naprosté dokonalosti.

Pokud tedy hledáte místo, které vám nabídne klid venkova, ale zároveň i dostupnost městských služeb, tak mi napište, nebo zavolejte a můžete se přijít osobně přesvědčit o tom, že tato nabídka bude tou nejlepší volbou a místem kde začne nová etapa vašeho života. Mějte se fajn!



Nahoru