Vybírejte z nabídky 36 661 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Nedvědice Zpět na přehled nabídek

RD 4+1, sklep, vjezd, garáž, zahrada, les, Nedvědice

Prodejce

Makléř: Šlezingr Jaroslav

Telefon: 541 245 ...

E-mail: j.slezin ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Nedvědice (okres Brno-venkov)

Domy, Rodinné domy

10309

15.10.2024

3

2 954 m2

150 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 4750000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Šlezingr Jaroslav

Telefon: 541 245 ...

E-mail: j.slezin ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2002.jpg

PATREAL s. r. o.

Riegrova 1, 612 00 Brno

www.patreal.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji kompletně podsklepený třípodlažní rodinný dům v obci Nedvědice. Vilka byla vystavěna v roce 1938, sestává ze tří podlaží a samostatné garáže.

V 1. PP najdeme sklep, kotelnu, skladovací místnost a prádelnu. V 1. NP je vstupní veranda, obývací pokoj, ložnice, kuchyně, koupelna a WC. Ve 2.NP jsou dvě ložnice se samostatnými vstupy, terasa a dvě menší půdy.

Dům prošel v roce 1990 modernizací, při které byla vyměněna okna a vchodové dveře za plastové, dále došlo k výměně radiátorů a rozvodů topení a vody. Voda je z vlastní studny, což zajišťuje nezávislost na obecním vodovodu. Elektřina je původní, což umožňuje novému majiteli provést případnou modernizaci podle vlastních preferencí.

Dům je vytápěn plynovým kotlem Junkers, anebo kotlem na tuhá paliva, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Dům je obklopen rovinnou udržovanou zahradou o rozloze téměř 800 m2, na které rostou ovocné stromy. Na pozemku se nachází kopaná studna a zděná garáž, která poskytuje pohodlné parkování. Vjezd na pozemek zajišťuje snadnou dostupnost vozidel.

Za domem se rozprostírá svah a lesní pozemek o velikosti 2000 m2, ideální pro procházky a relaxaci v přírodě. Obec Nedvědice se pyšní veškerou občanskou vybaveností, včetně obchodů, škol a zdravotní péče. Dobré vlakové a autobusové spojení zajišťuje snadnou dostupnost do okolních měst. V blízkosti se nachází hrad Pernštejn (2,5 km) a westernové městečko ve Zvoli (18 km), což nabízí možnosti kulturního vyžití. Rybáři ocení řeku Svratku, kde se nachází pstruhové pásmo.

Dům je ideální jak pro celoroční bydlení, tak jako rekreační chalupa. Pro více informací volejte makléře. Volné ihned.



Nahoru