Vybírejte z nabídky 36 524 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 1+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 1+kk, Praha, Záběhlice

Prodejce

Makléř: Ondřej Kučera

Telefon: 603 153 ...

E-mail: ondrej.k ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 10)

Jabloňová

Byty, Byt 1+kk, garsonka

13705

16.10.2024

4 (dům má 4 podlaží)

osobní

49 m2

49 m2

C - Úsporná

Cena: 5900000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Včetně provize a právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Ondřej Kučera

Telefon: 603 153 ...

E-mail: ondrej.k ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Světlý a dobře řešený byt v osobním vlastnictví 1+kk s balkonem o celkové ploše 48,77 m2 se nachází ve čtvrtém patře bez výtahu cihlové nástavby bytového domu na adrese Jabloňová 1716/65, Praha 10, Záběhlice. Jeho předností je částečně oddělená ložnice od obývací části a jižní orientace s výhledem do široké klidnější ulice dodává bytu dostatek slunečního světla.

Kuchyň je plně vybavená, včetně myčky na nádobí, a zajišťuje maximální pohodlí pro každodenní vaření. Byt je dále vybaven nově instalovaným elektrokotlem. Z obývacího pokoje s kuchyňským koutem je vstup na balkon 2,17 m2 a schody do vrchní části bytu. Z předsíně s prostorem pro vestavěnou skříň se jde do koupelny s podlahovým vytápěním, rohovou vanou se sprchovou zástěnou, toaletou a prostorem pro pračku. Byt má bezpečnostní dveře a plastová okna se žaluziemi.

Dům je ve skvělé kondici s dobře fungujícím společenstvím vlastníků. Má opravenou fasádu se zateplením a energetickou náročnost budovy třídy C. Okna a stoupačky jsou plastové. K bytu je možné využít společný sklepní prostor v suterénu domu.

Tento byt je ideální pro jednotlivce či pár, kteří ocení moderní vybavení a strategickou polohu. Do centra Prahy se dostanete autem za pouhých 15 minut přes nedalekou Jižní spojku. Za 10 minut dojdete pěšky na vlakovou stanici Zahradní Město. Autobusová zastávka je minutu chůzí od domu se spojením na stanici metra Skalka. V těsné blízkosti domu také najdete i široké nákupní možnosti a sportovního vyžití.

Veškeré větší i menší obchody, lékařské a další služby, skvěle hodnocené restaurace a sportovní areály s fitness a tenisové kurty hned u domu. K relaxaci a aktivnímu odpočinku můžete využít park Malinová-Chrpová s dalšími možnostmi pro cyklistiku a procházkami do okolí. Milovníky sportu jistě potěší i nedaleký areál Hamr, odkud vede cyklostezka do centra Prahy, nebo přes lesopark Hostivař.

Nemovitosti v této lokalitě jsou velmi žádané a doporučuji osobní prohlídku.

Těším se na Vás!

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř



Nahoru