Vybírejte z nabídky 36 670 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Praha, Praha 9

Prodejce

Makléř: Helena Murtinger

Telefon: 777 967 ...

E-mail: murtinge ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 9)

Dobrošovská

Domy, Rodinné domy

24234

15.10.2024

2

300 m2

250 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 28900000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Helena Murtinger

Telefon: 777 967 ...

E-mail: murtinge ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9738.jpg

REALITNÍ AGENTURA PRORADOST

Vídeňská 1014/18b, 63900 Brno - Štýřice

www.reality-proradost.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte atypickou a výjimečnou stavbu, která uchvátí všechny, kterým o ni řeknete, která nemá konkurenci! nabízíme k prodeji nádhernou budovu, která zaujme svou architekturou a strategickou polohou. Dům nabízí originální atmosféru dokonalého místa k životu, ve kterém se kloubí pokora k historickému odkazu, respekt k přírodě a potěšení z nadčasového designu s důrazem na čistotu, detail funkcionalistických prvků a preciznost provedení.

Hned na první návštěvě, když si dům pořádně projdete, tak teprve zjistíte, co všechno se s ním dá dělat!

Bydlení pro rodinu, dvougenerační bydlení, dva oddělené byty k pronájmu, bydlení spojené s podnikáním, samostatnou kancelář nebo provozovnu ... to všechno a mnohem více Vám umožní tento dům. Který se skládá ze dvou oddělených bytových jednotek, v přízemí je byt 4+1 se vstupem na dvorek a v patře je byt 5+1 se vstupem na terasu, která je jedinečná svými dechberoucími výhledy a poskytuje ojedinělý prostor k relaxaci. Ještě před pár měsíci byl dům užíván jako dva oddělené byty. Obě patra totiž mají i samostatné vstupy a dají se tedy používat zcela nezávisle na sobě, tak že se jejich uživatelé vůbec nemusejí potkávat. Velkou výhodou jsou dvě garáže, které Vám zajistí bezstarostné parkování.

K tomu připočítejte, bazén pro letní osvěžení a zahradu, která je ve velmi pěkném a udržovaném stavu a poskytuje dostatek prostoru pro rodinná setkání a grilování.

Horní Počernice poskytují velmi širokou škálu občanské vybavenosti. Do 500 m od domu se nachází mateřská a základní škola, umělecká škola a gymnázium, nákupní středisko se supermarketem Albert. Dále zde naleznete restaurace, obchody, střední odbornou školu, zdravotní zařízení atd. OC Černý Most je vzdáleno cca 10 minut jízdy autem. Díky dobré dostupnosti MHD a železniční zastávce je snadné spojení do centra Prahy.

Cena je již konečná a zahrnuje kompletní nemovitost včetně vybavení, právní servis a úschovu. Pokud budete chtít využít tuto nemovitost koupi formou hypotečního úvěru, ráda Vám nabídnu hypotečního makléře, který Vám osobně připraví nabídku financování na míru.



Nahoru