Vybírejte z nabídky 36 661 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > chaty a chalupy > Hroznová Lhota Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu, Hroznová Lhota u Hodonína, zahrada

Prodejce

Makléř: Tipoa Simona

Telefon: 724 772 ...

E-mail: simona@b ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Hroznová Lhota (okres Hodonín)

Domy, Chaty a chalupy

04569

15.10.2024

1 123 m2

200 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Tipoa Simona

Telefon: 724 772 ...

E-mail: simona@b ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9753.jpg

BRAVIS reality

Vídeňská 6, Brno

www.bravis.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte ideální místo pro klidný rodinný život nebo rekreační útočiště? Máme pro vás skvělou příležitost v Hroznové Lhotě.

Představujeme vám rodinný dům 3+1 s velkou zahradou a mnoha přednostmi:

Komfort a pohodlí: Dům nabízí užitnou plochu 200 m2, která zahrnuje dispozici 3+1.

Nová plastová okna zajišťují energetickou úspornost a klid. Střecha je pouhých 10 let stará, což znamená, že je v perfektním stavu. Navíc je zde nový plynový kotel, který zajišťuje efektivní vytápění, a možnost instalace krbových kamen pro ještě útulnější atmosféru.

Praktické uspořádání: Celý dům je podsklepený, což poskytuje značný úložný prostor. Garáží se dá projet až do dvora, což je ideální pro bezpečné parkování. Na zahradu se dostanete i z druhé strany pozemku, což je praktické pro zahrádkáře nebo rodiny s dětmi.

Potenciál pro úpravy: Dům je v dobrém stavu, stačí zrekonstruovat koupelnu a podlahy dle vlastního vkusu, a přetvořit jej tak v dokonalý domov dle vašich představ.

Výjimečná lokalita: Hroznová Lhota se nachází na úpatí CHKO Bílé Karpaty, v jedné z nejteplejších oblastí České republiky. Okolí je plné přírodních krás, jako jsou Vojšické louky a Čertoryje, které jsou domovem desítkám ohrožených druhů rostlin a tisícům druhů hmyzu.

Okolí nabízí mnoho možností k relaxaci a zábavě: Veselí nad Moravou s jeho zámeckým parkem a přístavištěm Baťova kanálu je jen 8 km daleko. Strážnice, známá skanzenem a slavnostmi, je vzdálena 9 km. Petrov s vyhlášenými vinnými sklepy Plže, často navštěvovanými filmaři, je pouhých 12 km.

Pro milovníky zimních sportů je tu Filipov, který nabízí možnost lyžování. Další zajímavosti jako rozhledna Travičná v Tvarožné Lhotě, Horňácké slavnosti ve Velké nad Veličkou a mnoho dalších kulturních a přírodních atrakcí jsou jen krátkou jízdou daleko.

Pokud hledáte unikátní kombinaci klidného bydlení a aktivního životního stylu v srdci Moravského Slovácka, tento dům je přesně pro vás. V případě zájmu o prohlídku se neváhejte obrátit na daného makléře.

Nabízíme možnost jednorázového či pravidelného úklidu naší úklidovou firmou. S ohledem na legislativní požadavek jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v en. třídě "G", což ovšem neznamená, že do této en. třídy opravdu patří.



Nahoru