Vybírejte z nabídky 36 661 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Jirny Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Jirny

prodej

Jirny (okres Praha-východ)

Na Výsluní

Domy, Rodinné domy

648916

16.10.2024

2

osobní

224 m2

135 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 11800000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Pavel Kosina

Telefon: 776 185 ...

E-mail: kosina@d ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu 4+kk v Jirnech o celkové podlahové ploše 170 m2, situovaný v klidné slepé ulici Na Výsluní.

Dům se sestává ze dvou podlaží na pozemku o celkové ploše 224 m2 a je vybavený centrálním vysavačem, solárními panely na střeše na ohřev vody se zásobníkem na 300 litrů TUV. O vytápění se stará plynový kotel a je zde vybudován i komín pro případné pořízení krbu či krbových kamen které lze umístit do obývacího pokoje.

V přízemí se nachází garáž s elektrickým pohonem vrat na dálkové ovládání, předsíň, koupelna se sprchovým koutem společným WC a místem pro pračku dále pak obývací pokoj s kuchyní. V prvním patře jsou pak 3 pokoje a koupelna s rohovou vanou, WC a místem pro pračku, případně i sušičku.

Z přízemí domu se dá projít do zadní zahrady o rozloze 80 m2 která je ideální pro relaxaci či rodinné aktivity. Parkování v garáži + parkovací místa pro 3 auta na vlastním pozemku přímo před domem. Nemovitost je volná téměř ihned a lze se nastěhovat bez nutnosti úprav. Na konci slepé ulice se nachází nové velké dětské hřiště.

V Jirnech je veškerá občanská vybavenost, včetně zdravotního centra a nově vybudované školy a školky. Skvělá dopravní dostupnost do Prahy díky blízkým autobusovým a vlakovým spojům, stejně jako rychlý nájezd na dálnice D10 a D11 (směr Mladá Boleslav a Hradec Králové).

Tento dům je ideální pro rodiny hledající klidné bydlení s výbornou dostupností do města nebo jako vícegenerační bydlení. Neváhejte a přijďte si prohlédnout tento výjimečný dům. Ev. číslo: 648916. Energetický štítek: G.



Nahoru