Vybírejte z nabídky 36 488 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > chaty a chalupy > Mladá Boleslav Zpět na přehled nabídek

Krásná chata na prodej, vlastní pozemek 471 m2, 2 990 000 Kč, Mladá Boleslav - Jemníky

Prodejce

Makléř: Milan Špinka

Telefon: 733 715 ...

E-mail: milan.sp ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Mladá Boleslav (okres Mladá Boleslav)

Domy, Chaty a chalupy

420240184

14.09.2024

2

416 m2

37 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 2990000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: výměry jsou užitných ploch jsou orientační 1
Prodejce

Makléř: Milan Špinka

Telefon: 733 715 ...

E-mail: milan.sp ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5567.webp

eDO reality, s.r.o.

Na Pankráci 322/26, 140 00 Praha 4 - Nusle

www.edoreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte klidné místo na víkendový relax v blízkosti Mladé Boleslavi? Místo plné klidu, zeleně a možnosti zde strávit celé léto? Jedno takové místo pro Vás máme.

Pouhých 5 minut od Mladé Boleslavi v městské části Jemníky naleznete perfektní místo na odpočinek. V uzavřené zahrádkářské osadě na pozemku o rozloze 379 m2 se nachází chalupa o užitné ploše 50 m2. Chata je se zděnými základy. Dispozičně je řešena - v přízemí místnost s kuchyňskou linkou a prostorem pro jídelní stůl nebo pohovku, z hlavní místnosti se dostanete do nově zrekonstruované koupelny s toaletou. Dále se lze po schodech z hlavní místnosti dostat po vysouvajících schodek do podkroví, které slouží jako spací prostory.

Před vchodem do chaty je zpevněné posezení z kterého je krásný výhled na celý pozemek a na okolí Mladé Boleslavi. Celá chata včetně posezení je podsklepena a tím nám vznikají dvě prostorné místnosti. Chata prošla rozsáhlou rekonstrukcí včetně rozvodů elektřiny, oken, podlah, koupelny a toalety. Je možné v ní trávit větší část roku díky napojení na elektřinu, vodovod, odpady. Vytápění je řešeno krbovými kamny, případně přímotopy.

Na zahradě dále nalezneme zapuštěný bazén, skleník a dřevník. Pozemek je ohraničen živým plotem po stranách se sousedy a pletivem za pozemkem. Za pozemkem je již pouze les, který poskytuje klid. Pozemek nabízí mnoho prostoru pro zahradničení, grilování, večerní opékání u ohýnku a odpočinek.

Zaujala vás tato nabídka. Ozvěte se nám a zarezervujte si čas vaší prohlídky. -Financování Vám velmi rádi zajistíme skrze naši společnost eDO finance.




Prodej chaty Mladá Boleslav na Eurobydleni.cz


Nahoru